Трети март ще е най-щастливият ден от месеца според астролозите

Денят, който е така специален за всички българи, е този, който ще ни донесе най-много щастие този месец.

Всеки път, когато датата е съставена от еднакви цифри, денят вълнува нумеролозите и астролозите. Третият ден от третия месец не е изключение, но тази година той е още по-специален.

Това се дължи на влиянието на няколко планети едновременно. В центъра на тях е Марс, който точно на третия ден от месеца навлиза в Близнаци – третия знак в зодиака. Влиянието на този транзит ще ни помогне да се радваме на повече щастливи моменти с близките и да бъдем по-отворени за комуникация.

Седмичен хороскоп от 1 до 7 март

Същевременно емоционалната Луна, непредвидимият Юпитер и стелиумът във Водолей едновременно ще афектират деня и ще ни донесат повече късмет. Заради влиянието на Венера пък късметът ще се прехвърли главно върху любовния ни живот, превръщайки утрешния ден в перфектен за време с половинката.

Като цяло месец Март се очаква да бъде главно спокоен, отчасти защото за първи път от дълго време нито една планета не е ретроградна, позволявайки ни да си отдъхнем.

Трети март ни дава тази възможност също, затова не се страхувайте да се възползвате – прекарайте почивния ден, заобиколени от любимите си хора и си позволете да се позабавлявате.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Рибите

Най-големите песимисти са от тези две зодии

Hero Slider