Суперлуната в Скорпион ще засегне три зодии най-силно

Днешното пълнолуние ще е под влиянието на зодия Скорпион – очаквайте значително развитие в любовния ни живот.

Суперлуната през пролетта винаги носи промяна в ежедневието и отваря нови врати пред нас. Тази година не е изключение, дори напротив, след като пълнолунието попада под влиянието на една от най-страстните зодии, очаквайте промените да са дори по-големи.

Седмичен хороскоп от 4 до 10 май

От днешния ден започва период на преобразяване, което ще ни предизвика да изгоним от живота си всичко ненужно. Ще открием много нови неща за себе си и отношенията ни с другите, ще бъдем по-съпричастни към проблемите на близките си и към хората в нужда.

Телец, Лъв и Скорпион са най-силно засегнатите зодии, силни промени ще изпитат и представителите на зодия Водолей, които са родени през втората част на периода под влияние на зодията. 

Тригонът, който образува Луната с Нептун, ще афектира начина, по който взимаме решения и изграждаме стратегиите си за бъдеще. Също така пълнолунието контрастира с Меркурий, което може да предизвика проблеми в комуникацията с хората, които не са ни близки. Точно това обаче ще ни отвори повече възможности да опознаем себе си и човека до нас.

Месец май ще донесе ново начало за тези три зодии

Благодарение на Скорпион ще сме в настроение за романтика и вечерите, прекарани у дома, няма да ни тежат така като преди, а напротив – ще открием нов начин да се насладим на връзката с партньора си.

За необвързаните Цветната луна, както я наричат в някои краища на света, ще донесе неочакван обрат в отношенията с някой от близкия ни кръг. Изведнъж връзката ни с него от приятелска може да се предвижи към романтична.

Най-лошите навици на всяка зодия

Hero Slider