Стрелец – Характеристиките на знака

Общи характеристики

Огнен знак, управляван от Юпитер. Думите, които го описват са интелигентност, кураж и оптимизъм.

Те са благородни, мили, щедри, честни, талантливи, шумни, любопитни, искащи да знаят всичко и да имат всичко – пари, слава и възхищение. Обичат свободата и трудно понасят ситуации, в които се чувстват ограничени в някакъв аспект. Имат приключески дух.

Социален живот

Имат обективна преценка, помагат на хората, етични са. Вълнуват се от интелектуални дискусии, обичат да пътуват, но и комфорта на дома. Атлетични са, комуникативни са и държат на контакта с природата. Големи фенове са на музиката и шоуто. Създават уютна атмосфера в дома си. Бързо се палят в спор, но и бързо им минава. Връзките им често са нетрайни, но пък са запомнящи се. Влюбени са в себе си и живота.

Кариера

На работното място са оптимистично настроени, енергични, щастливи. Подходящи са за мениджърски позиции и Връзки с обществеността. Всяка една работа, която е свързана с пътувания, транспорт, търговия, музика, журналистика, медицина, проучвания, дипломация и преподаване.

Хоби

Избягват ежедневната рутина по всякакъв начин. През свободното си време се занимават със спорт, пътувания, хазартни игри и разходки.