Слънчевото затъмнение в първия ден на лятото носи решаващи промени

Лятото започва с едно от най-силните астрономически явления за годината – как ще се отрази това на вашата зодия?

Частичното затъмнение на 21-и ще се случи на същия ден като слънцестоенето, ден преди началото на сезона на зодия Рак. В комбинация с началото на ретроградния Меркурий преди няколко дни, седмицата е изпълнена с много събития, които ще донесат непредвидени промени в живота ни.

На първо място очаквайте емоциите ви да излязат извън от контрол. В такива моменти човек има възможност да осъзнае какво е направил грешно и към какво си заслужава да насочи вниманието си. Вслушвайте се в чувствата и мислите си през утрешния ден, защото е възможно да осъзнаете неща за себе си, за които не сте и предполагали.

Същевременно сега е подходящ момент да поемем действия и да защитим собственото си щастие. Дори и до този момент да ви е липсвало кураж или самочувствие да се борите за това, което искате, емоционалният boost ще ни помогне да бъдем по-смели.

Предупреждение към всички Раци – вие ще сте афектирани най-силно от събитията в следващите дни, затова се подгответе за изпитания. Но за щастие на зодии Лъв, Стрелец и Водолей, затъмнението само ще подобри настроението им и ще ги отправи в правилната посока.

Зодиите, които имат най-голям шанс да станат милиардери

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Най-лошите навици на всяка зодия

Hero Slider