Слабото място на зодиите в любовта

Всеки човек има слабо място, което му пречи да успее и да се радва на пълно щастие. Потърсихме кое е то за всяка зодия на тема любов и как с това проваляме връзките си.

Овен

Вие лесно се поддавате на емоциите си и склонността ви да избухвате понякога може да ви изиграе лоша шега в любовта. Опитайте да говорите повече с половинката си, когато възникне проблем.

Телец

Имате голямо сърце, но понякога го затваряте зад дебели стени и не допускате половинката до себе си.

Три зодии, които са патологични лъжци

Близнаци

Хаотичността и бързите промени в настроенията ви, карат партньорите ви да ви се доверят трудно от страх, че може един ден да им омръзнете и да ги замените.

Рак

Отдадеността ви в любовта е най-голямото ви слабо място – освен че ви прави по-уязвими и раними, тя понякога предизвиква обратната реакция у партньора ви и го кара да се отдръпне вместо да ви отвърне със същото.

Лъв

Самоувереността ви е страхотно качество, но в очите на партньора си понякога прекрачвате границата с арогантността.

Дева

Имате високи очаквания от себе си както и от връзките си. Това създава напрежение между вас и партньора, който постоянно се опитва да се съревновава с вашите изисквания.

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Везни

Вие изисквате много от партньора си – не обичате да сте сами, искате той да ви обръща повече внимание и да ви кара да се чувствате като най-важния човек на земята за него. Няма нищо лошо в това, стига половинката ви да не започне да се чувства притисната.

Скорпион

Трудно комуникирате с хората около вас и рядко ги оставяте да се запознаят с истинското ви Аз. Това кара партньорите ви да се чувстват сякаш не им се доверявате.

Стрелец

Обичате времето насаме и да се справяте с проблемите сами и партньорът ви рядко успява да се чувства нужен във връзката.

Козирог

Един Козирог може да има хиляди неща, които му минават през ума, но пак няма да ги сподели с половинката. Трудно допускате някой до себе си и това ви кара да изглеждате студени и недостъпни.

Трите най-романтични зодии

Водолей

Вашата най-слаба черта в любовта и в живота като цяло е тенденцията ви да премисляте прекалено всичко и да се притеснявате за ненужни неща. Виждате проблеми там, където ги няма, и от страх сами проваляте връзките си.

Риби

Вечно се раздавате и опитвате да помогнете на половинката си – дотолкова, че ги задушавате.

Зодиите и приятелството: Най-добрите комбинации

Hero Slider