Седмичен хороскоп от 6 до 13 април

Макар че до голяма степен ситуацията няма да се промени през тази седмица, всички ще се почувстваме по-добре. Зодиите Рак, Стрелец и Риби ще имат най-много задачи, но дори за тях седмицата ще бъде успешна.

Овен

Тази седмица ще бъде по-спокойна от предишната. Ще имате възможност най-сетне да си отдъхнете от напрежението, което ви тормози напоследък. Доброто ви настроение ще се отрази на отношенията ви с половинката и ще имате шанс да преодолеете проблемите, които напоследък пречат на връзката ви.

Телец

Започвате изцяло нов период в отношенията си с половинката и ще насочите цялата си енергия в тази посока. Наслаждавайте се на позитивната промяна, но все пак си оставете време, за да свършите някои от задачите, които можете, защото следващата седмица ще си благодарите.

4 зодии, които не стават за връзка от разстояние

Близнаци

Тази седмица ще протече по-спокойно и ще ви даде възможност да се подготвите за периода на сериозни промени, който ви очаква скоро. Ще имате възможност да свършите много от нещата, които сте си намислили. В любовен аспект ще се чувствате още по-щастливи.

Рак

Очакват ви значими промени в ежедневието ви, заради които ще трябва да си отделите известно време, за да се адаптирате. Може да имате проблеми в комуникацията с близките си, но това няма да ви спре да развивате личните си планове ползотворно и да се движите в успешна посока.

Лъв

Тази седмица планетите се нареждат във ваша полза и ще имате желаната от вас доза динамизъм и забавление. Единственият аспект, в който ще имате по-малко късмет, е в отношенията си с близките, защото е възможно да възникнат ненужни спорове.

Дева

Най-сетне ще откриете силите да се занимавате със задачите, които отлагате в последните дни. Това всъщност ще ви зареди с повече енергия и ще се мотивирате да приведете живота си в ред. През уикенда пък ще превключите на вълна забавление и ще отделите повече време за приятен разговор с приятел.

Най-неверните мъже според зодията

Везни

Ще успеете да постигнете баланс между важните за вас неща, който в последните дни, ако не и седмици, ви убягваше. Тази седмица ще започне и съвсем различен период в отношенията ви с някои от близките ви, което ще подобри настроението ви. Все пак обаче трябва да бъдете внимателни с думите си, защото е възможно да нагрубите някой, без да го желаете.

Скорпион

Седмицата започва сравнително спокойно и с всеки един ден ще се появява нещо ново, което да ви зарадва. Не бързайте да ангажирате със задачи подобреното си настроение, а си дайте възможност за почивка. Ще се чувствате много по-малко стресирани и това ще ви се отрази в много аспекти. Дори и в сексуалния ви живот.

Стрелец

Седмицата ви ще бъде натоварена, но в позитивен смисъл. Ще успеете да свършите много неща, но и ще ви се наложи да помислите на онези теми, които отбягвате. Отделете си време за равносметка, особено по отношение на връзката си – искате ли да продължите така, или е време за промяна.

Козирог

През идните дни ще почувствате нужда от малко разнообразие и ще предприемете действие по въпроса. Може би дори ще учудите сами себе си със спонтанността си, но промяната ще ви се отрази положително. Ще успеете да отделите и достатъчно време за работа, така че седмицата ще е пълноценна.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Водолей

Макар и в началото на седмицата да не ви изглежда така, по средата й изведнъж ще изпитате прилив на енергия и ще се мотивирате не само да свършите чакащите задачи, но и ще отделите значително време за по-приятни занимания. Те ще повдигнат духа ви.

Риби

Лесно ще постигнете желания баланс между семейните и работните задължения. Не че те ще са твърде много тази седмица – точно липсата на належащи задачи ще направи следващите дни приятни. Ще имате възможност да обърнете внимание на себе си и да презаредите с позитивна енергия.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

Hero Slider