Ретроградният Меркурий се задава отново. Кои ще са сред най-засегнатите?

Този път ретроградният Меркурий попада в зодия Близнаци.

Отменете плановете си за пътувания – пак дойде моментът, в който комуникациите вървят с трудност, а конфликтите чакат на всеки ъгъл – или иначе казано, отново започва ретроградният Меркурий.

Той ще продължи от 30 май до 23 юни и изцяло попада в зодията на най-комуникативните в зодиака – Близнаците, които поначало са управлявани от Меркурий. Това означава, че можем спокойно да очакваме, че щетата върху връзките ни ще бъде още по-голяма.

Освен това ретроградният период е под влиянието на Нептун, което води до повече объркване и чувства на несигурност.

Понеже инцидентите са много по-често срещани през такива моменти бъдете много внимателни, когато боравите с документи и големи суми пари. Съветваме ви да не опитвате да правите дръзки промени в живота си, а вместо това си дайте достатъчно време да премисляте всеки свой следващ ход. Ще ви повлияе позитивно и ако се свържете със стар приятел.

С това казано обаче напомняме, че точно сега е по-възможно да ви потърси и нежелан човек от миналото като някой бивш например. В този случай внимавайте да не реагирате прекалено емоционално.

Няма смисъл да казваме, че сред най-силно засегнатите ще бъдат зодия Близнаци, но следващият месец няма да бъде лек и за представителите на Везни и Риби.

Гайд за оцеляване по време на ретрограден Меркурий

Hero Slider