Приветстваме рожденика Риби

Тази година ще трябва да работите упорито, за да можете да постигнете целите, които сами си възлагате. 

Чувствате се най-добре, когато работите в екип. Отделете повече внимание на учението, годината е благоприятна за всякакъв вид курсове и занимания, които ви обогатяват интелектуално.

Сатурн в Скорпион ви дава нужната упоритост и подкрепя амбициите ви. Пригответе се за големи промени. Въображението ви работи на пълни обороти и имате предпоставка да развиете талантите си.

Любов 

В любовта наистина ще ви върви и ще попълните пропуските от миналата година. Очаквайте голямо развитие в отношенията с любимия, ако имате връзка. Възможно е да се наложи да се справяте с малко трудности, породени от различия в характерите, но с толерантност и търпение всичко ще се оправи.

Юпитер в Рак през юли ще ви донесе много вълнуващи преживявания с любимия човек, а Сатурн в Скорпион ще изпълни желанията ви.

Отново през юли, Марс във Везни ще събуди силните ви емоции и ще ви направи по-импулсивни.

Пролетта е страхотно време за флиртове. Венера е във вашия знак през април и има шанс очакванията ви от връзката ви най-накрая да се сбъднат.

Есента е добър момент за започването на сериозна връзка. Венера е в Дева и ще се чувствате спокойни, стабилни и уверени.

Пълнолунието в Дева на 16-ти март ще ви накара да искате да се откъснете от реалността, защото ще се чувствате разочаровани. Освен това сте и доста по-чувствителни и раздразнителни.  

Още на стр. ii