Приветстваме рожденика Овен

Какво да очакват представителите на зодия Овен през следващата една година?

В този нов цикъл несъмнено вие сте звездата. Предстоят ви значими промени в живота. Начинът ви на мислене се променя и това ще ви даде повече стабилност и смисъл в това, което правите. Ставате по-отговорни. Всъщност, толкова много ще се промените, че няма да ви се иска да си спомняте каквото и да било от старото ви аз.

Планетите ви помагат да се отървете от неподходящ бизнес и финансови проблеми, а емоционалният ви живот се подобрява значително до средата на лятото. Откриват ви се нови перспективи, справяте се с проблемите с лекота.

Самите вие сте изненадани от готовността, с която прегръщате промените.
Динамични сте, разкривате талантите си и изпълнявате плановете си. Увереността ви расте.

В края на годината ще сте изправени пред някои финансови проблеми заради Сатурн в Скорпион, но лесно ще смените тактиката, за да постигнете резултати. Плутон в Козирог ще доведе до някои професионални ангажименти.

Нептун в Риби ще изкара наяве талантите ви и ще ви вдъхнови да планирате бъдещето. Юпитер в Рак ще помогне да заздравите или промените някои неща в личния си живот и семейството.

Марс във Везни до 25 юли ще донесе моменти, в които трябва да изясните лични и професионални отношения. Затъмнението през април изчиства и променя емоционалния ви живот. Внимавайте, ако ви се налага да се занимавате с имоти. Марс в Скорпион след 26 юли до 13 септември може да доведе до финансови проблеми. 

Марс в Стрелец от 14 септември до 26 октомври ще ви накара да действате. Желанията ви ще бъдат удовлетворени, ще разрешите съдебни проблеми, може и да пътувате в чужбина. Марс в Козирог от 27 октомври до 4 декември ще ви накара да искате да се изявите професионално и това може да създаде конфликти. Марс във Водолей от 5 декември до 11 януари ще подобри социалния ви живот. Марс в Риби от 12 януари до 19 февруари може и да ви направи тревожни и изнервени.

Вижте подробни прогнози за любовта, работата и здравето на страница ii

Какъв е шефът ви според неговата зодия