Първото новолуние за 2022 година ще засегне най-силно тези три зодии

Как ще ни повлияе първото новолуние за 2022 година?

Новолунията винаги предлагат възможност за ново начало, но когато те съвпаднат със старта на новата година, резултатът е още по-драстичен.

Астро събитието е и под силното влияние на трудолюбивата зодия Козирог, затова и фокусът ни напълно ще се насочи в сферата на работата, финансите и личностното развитие. Сега е моментът да бъдем активни и устремени към целите си.

Не забравяйте обаче да бъдете реалистични с очакванията си и поемайте бавни и стабилни стъпки търпеливо и с упоритост.

Разбира се, целият процес няма да приключи без малко драма – за това е виновна планетата на комуникациите Меркурий в квадрат с Уран. Тази комбинация ще ни накара да се изправим пред нови предизвикателства и да поемем по трудния път, но накрая усилията ни ще се възнаградят.

Когато става дума за любовта отново ще сме изправени пред тежки решения, но такива, които се очаква да правим в началото на една нова година – искаме ли животът ни и връзките ни да изглеждат така, както са в момента, или търсим промяна, открили ли сме истинската си сродна душа, или търсенето тепърва ни очаква? Опитайте да разсъждавате върху тези въпроси, но не позволявайте на емоциите да ви застигнат.

Най-силно ще бъде влиянието на новолунието за четири зодии – Овен, Рак и Козирог. Ако попадате сред тях, трябва да се постараете двойно повече от другите, но накрая и щастието ви ще е двойно по-голямо.

Големият годишен хороскоп за 2022 година