Пълнолунието в Рак и зодиите, които ще засегне най-силно

Първото пълнолуние за годината е емоционално, но ще ни научи на важни уроци.

В разгара на ретроградния Меркурий пълнолунието на 18 януари ще ни принуди още повече да забавим темпото, но и ще ни помогне да намерим спокойствие по време на размириците.

Пълнолунието изгрява под влиянието на семейно ориентираната зодия Рак, но същевременно се случва в края на месеца на Козирога – знак, който е силно отдаден и на кариерното си развитие. Затова и седмицата ни ще започне с търсене на баланса между живота у дома и живота на работа.

Седмичен хороскоп от 17 до 23 януари

Използвайте възможността, която пълнолунието отваря пред вас, да бъдете искрени със себе си и да потърсите това, което истински искате в любовта. Отделете време за медитация, независимо какво означава това за вас. Дали ще се насладите на тиха разходка, или ще се уедините с чаша чай – направете нужното, за да останете насаме с мислите си.

За няколко зодии ефектът на пълнолунието ще бъде най-силен – Овен, Рак и Козирог. Ако попадате сред тях, трябва да бъдете особено внимателни в комуникацията с другите, защото връзките ви са застрашени от катаклизми.

Hero Slider