“Обичам те” е табу за мъжа Водолей

Жената, която се влюби във Водолей, трябва да е наясно, че той никога няма да ѝ “принадлежи” истински. Той е индивидуалист и силно независим. Не обича да се впуска в емоционални ситуации, винаги мисли за следващия си ход и да се занимава с емоции не е за него.

В някои ситуации може и да изглежда непукист и неангажиран, но това е само за да се предпази от нараняване.
Водолеят често е смятан за мъж със студено сърце, но истината е, че това не е така. Може да бъде чувствителен, но по различен начин.

Какво да очаквате

Той се нуждае от партньорка, която е също толкова независима и която ще оцени философските му възгледи.

Не обича да се чувства “залепен” за друг и отговорен за неговото емоционално щастие, затова иска жена, която няма твърде много емоционални изисквания и условия.

Не всеки може да възприеме извисената му мисъл и той често остава неразбран, трудно контактуват с него. Той го осъзнава и го възприема положително, защото това доказва неговата независимост. Ако любимата му приема тези странности, Водолеят ще се погрижи да ѝ осигури щастлива и богата връзка.

Той е добър приятел. Възприема всяка връзка преди всичко като приятелство.

Ако може да се свърже с вас на интелектуално ниво, то има голяма вероятност да прерасне в нещо сериозно.

Водолеят никога няма да се впусне бързо във връзка и отговорностите
, които ще има в нея, така че ако наистина го желаете – запасете се с търпение.

Веднъж отдаде ли се в сериозна връзка(което ще стане, когато натрупа години), той ще бъде всеотдаен любовник, който ще дарява всичко на любимата си с търпение, ще я съветва и подкрепя във всичко.

Обвърже ли се, ще цени половинката си и ще ѝ бъде благодарен, че е с него.

За какво да внимавате

Той има нужда любимата му да бъде в крак с неговите търпящи развитие мисли и да оценява и подкрепя идеите му, макар и странни понякога.

Връзката с Водолея може да се запази дълго, ако жената до него му дава необходимата свобода и го обича безусловно.
Той привлича с интелигентността си, чувството за хумор и любящите си очи.

Не изразява лесно емоциите си, оттам и мнението, че Водолеите са безчувствени. За него думи като “Обичам те”, “Луд съм по теб” и дори “Мразя те” са просто табу. Възможно е дори никога да не получите цветя от него.

Може да ви обича много силно, но няма да го казва или показва с онези малки жестове, които правят взаимоотношенията между двама влюбени толкова приятни.

Вижте как си подхожда мъжът Водолей с жените от всяка зодия на страница ii