Мъжът Везни търси хармония в любовта

Като представител на зодията Везни, този мъж може дълго да умува вие ли сте подходящата. Обича хармонията и търси именно такава връзка. Не се страхува от сериозни отношения, но търпеливо и взискателно ще наблюдава обекта на желанието си преди да се впусне в романс.

Управляван от Венера, този мъж има усет за красивото, любител е на естетиката и елегантността. Любува се на красиви жени, а красотата сама по себе си е много важна за него и в материалното, и в духовното.

Какво да очаквате

Мъжът Везни е перфекционист и винаги търси перфектната половинка. Убеди ли се веднъж, че е открил истинската любов, ще бъде лоялен и верен на любимата си.

Привлича го луксозния и комфортен начин на живот. Обича всичко красиво и води разточителен живот.

Той е разбиращ, съпричастен и много добър слушател.

Страстта му към красотата и блясъка го кара да иска жена, която е забавна и приятна за компания навън, в обществото. Мъжът Везни иска жена, която го привлича физически и емоционално и не се задоволява само с едно от двете.

Не се притеснява да изразява любовта си и влюби ли се веднъж, нищо не може да го спре да обсипва любимата си с любов и щастие.

За какво да внимавате

Тъй като самият той се раздава за жената до себе си, очаква същото в замяна.

Има толкова много приятели и е толкова очарователен, че в началото ще ви е трудно да разберете къде точно е мястото ви до него.

Отдаде ли се на връзката е лоялен, но дотогава ще прехвърча като пеперуда от цвят на цвят и ще ви е трудно да го спрете.

Най-доброто, което можете да направите, е да обърнете внимание на себе си и да го накарате да осъзнае, че ви сте жена, чиято компания си струва.

Ще подходи към бъдещата връзка с много търпение и ще действа бавно, затова бъдете готова да “навлизате” в отношенията си стъпка по стъпка.

Вижте как си подхожда мъжът Везни с жените от всяка зодия на страница ii