Мъжът Телец показва любовта си с жестове

С жена Овен: Мълчаливо се дивят на различията си. Тя признава готварските му способности, докато той е щастлив, че тя предпочита да е шефът в леглото. Това означава, че представителката на Овен ще има вкусно ядене всяка вечер и секс цяла нощ. Двамата биха правили секс, където има падне, но тя трябва да внимава телецът да не заспи в момента, в който тя е готова за още.

С жена Телец: Жената от същата зодия по всяка вероятност ще изкарва голяма част от времето им заедно в хоризонтално положение. И двамата обичат чувствените удоволствия и си угаждат взаимно. Извън леглото обаче между тях има много мълчаливо несъгласие и взаимно незачитане. Връзката им все пак е добра, стига да не забравят да общуват.

С жена Близнаци: Представителката на зодия Близнаци е моментално привлечена от дивата мъжественост на мъжа Телец. Тялото му я интригува, а сексуалните му възможности я разтреперват. Но Телецът обича рутината в любовния живот, точно това, което тя не харесва. Той е идеалният партньор за жената Близнаци, ако тя търси стабилност и постоянност, но не е подходящ за забавление.

С жена Рак: И двамата имат нужда от близост, въпреки че неговата е по-скоро физическа, а нейната – емоционална. Съвместният им живот би бил хармоничен, защото нито един от двамата не се възползва от другия. Сексуално удоволствие и дългосрочно щастие обещава комбинацията между жена Рак и мъж Телец.

С жена Лъв: Телецът не си пада по пищното, демонстративно поведение, което е типично за женската част от зодия Лъв. Страхотна комбинация за физически удоволствия, стига той да не се разочарова от желанието ѝ да има бляскав живот и ролята ѝ на принцеса.

С жена Дева: Това е една от най-добрите комбинации в зодиака – с
огромен потенциал в дългосрочен план. Телецът е практичен, земен и с
подобни на нейните сексуални нужди. Той е чувствен, а тя
-перфекционистка, заедно правят добре сработена двойка.

С жена Везни: Представата ѝ за героичния любовник се разминава с практичния поглед на Телеца. Нейното въображение ще бъде разочаровано от неговата нужда от факти. Двамата обаче са хубава двойка, защото се наслаждават на красивите неща от живота.

С жена Скорпион: Телецът и Скорпионът са в естествена опозиция в зодиака, напрежението между тях ще е като магнит. Това е връзка на крайностите – или любов, или омраза. Двамата са еротично атрактивни един за друг, което може да помогне за дълга връзка, но тя ще бъде изтощаваща, обсебваща и истинско емоционално предизвикателство.

С жена Стрелец: Връзката им може да бъде екстремно задоволяваща за жената Стрелец, защото Телецът стъпва здраво на земята и е много секси. Жената Стрелец има нужда да усеща, че има на кого да разчита. Ако Телецът не стане обсебващ, връзката им може да се развие стабилно в дългосрочен план.

С жена Козирог:
Физически и духовно тези двамата си пасват. Но все пак може да приключат с толкова кавги, колкото не може и да си представите, просто защото и двамата стават фанатични по отношение на схващанията си. Комбинацията мъж Телец и жена Козирог може да бъде страхотна сексуална връзка, докато жената Козирог контролира кредитната карта.

С жена Водолей: Страстта на Телеца е дива, но е способен да стане дори фанатичен към притежанията си, които включват и любимата му жена. Телецът може да се окаже твърде ограничаващ за не толкова податливата на обвързване жена Водолей. Връзката между тях може да бъде интересно изживяване, но рядко е дългосрочна.

С жена Риби: Телецът няма да разбере дълбините на мистериозната ранимост на представителката на зодия Риби, но оценява нейната чувственост. Тя от своя страна може и да преследва Телеца, за да го накара да спаси някой и друг кит, но той е твърде зает да изкарва пари, за да се занимава с благотворителност.

Какви са мъжете в любовта според зодията
10 астро съвета как да срещнеш сродната си душа
За по-щастлива връзка… със себе си
Самокритиката може да ни доведе до депресия
Уроците за живота, които научихме от вампирите