Мъжът Риби е добър партньор и страстен любовник

С жена Овен: жизнената жена от зодия Овен разкрива еротичнияпотенциал на Риби. Тя ще доминира, но той няма проблем с това, дори му харесва.  

За да проработи връзката, и двамата трябва да бъдат гъвкави на всички нива. Той е раним и податлив на критика, а нейните коментари често са брутални. 

Ако поработят върху различията си, може да създадат дълготрайна връзка.

С жена Телец: и двамата са страстни, но той е свръхчувствителен и се нуждае от специално внимание, което тя с прагматичната си и реалистична природа не всеки път ще иска да му даде.

Твърде емоционален и сантиментален, той ще страда от праволинейния ѝ стил.

Ако съумеят да преодолеят точно това, имат шанс да изживеят чувствена връзка, с добри изгледи за брак. 

С жена Близнаци: нестабилни зодиакални знаци, които няма да имат задоволителен сексуален живот заедно. Дори и да са привлечени един от друг, жената Близнаци е твърде променлива личност, а той твърде чувствителен. 

Тя не е способна да издържи характера на Риби. Те и двамата саегоцентрични и не са склонни към компромиси. И двамата искат по-силен, доминиращ партньор.

Кратка връзка с редки страстни избухвания. Брак не е препоръчителен в никакъв случай. 

С жена Рак: тя ще бъде търсещ партньор, но той няма какво да ѝ предложи.

Привлечени са най-вече от сексуалните си желания и ще прекарат доста време в леглото. Тя ще поеме контрола, взимайки повечето решения.

Независимо от някои недоразумения, те знаят как да си доставят удоволствие, което ги прави сравнително добра двойка. 

С жена Лъв: огън и вода не вървят ръка за ръка. Широко скроената “лъвица” се чувства фрустрирана в леглото до Риби, който е интровертен. Никой от тях не е способен да разбере другия. 

Неговата сантименталност не очарова жената Лъв, която в крайна сметка ще си потърси удоволствие с друг. Той просто ще си седи вкъщи, докато тя обикаля баровете. 

Връзката ше бъде трудна, а бракът няма да си струва.

С жена Дева: мъжът Риби, винаги любящ и отворен емоционално, не печели много от резервираната представителка на Дева. Тя отхвърля многобройните му сексуални желания и често става критична и мърмореща.

И с това не свършват проблемите им. Жената Дева, предпазлива и логична,няма да толерира екстравагантния вкус и упоритостта на мъжа Риби. Тя планира всяко действие, докато той действа в зависимост от мига и след това променя мнението си.

Връзката между двамата може да бъде само напрегната, а бракът няма да им донесе удовлетворение. 

С жена Везни: двамата трудно ще бъдат заедно, но може да се порадват на еротични удоволствия. Но сексуалната съвместимост не е достатъчна, за да имат връзка.

Представителката на зодия Везни не е “шефката”, която той иска. Идвамата харесват лукса, но никой от тях не е склонен да работи, за да го постигне.

В тази комбинация и двамата поемат в различни посоки. Ако се оженят, ще бъдат разочаровани.

С жена Скорпион: мъжът Риби и жената Скорпион се възползват от отлична еротична съвместимост и могат да изживеят страхотни физически удоволствия.

Тя е много силна личност и може да бъде подкрепата, от която той сенуждае. Той няма да провокира ревността ѝ, а ще я приеме такава, каквато е.

Връзката между Риби и Скорпион има всички шансове да успее. Колкото по-скоро се оженят, толкова по-добре.

С жена Стрелец: вероятно двамата ще изживеят някой и друг еротичен момент, но тя е независима и авантюристка, докато той, особено ако усети, че може да я изгуби, ще стане сантиментално пристрастен и ще се вкопчи в нея.

Мъжът Риби прави секс по похотлив начин, който е изключително скучен за енергичната и динамична жена Стрелец. Тя ще бъде изкушена да го провокира, за да го измъкне от сладникавата му сантименталност.

Връзката между тези двамата ще свърши, преди да е започнала, а един брак би бил тотална грешка.

С жена Козирог: двамата се справят добре в сексуалния си живот. Появяват се дребни недоразумения, но не и сериозни проблеми, които не могат да бъдат решени.

Жената Козирог е силна и знае как да накара Риби да се чувства желан и сигурен. Той от своя страна внася нотка романтика и сантименталност в нейния живот.

Различията между двамата ги правят перфектни един за друг и създават предпоставки за задоволителна връзка или брак.

С жена Водолей: в еротичен аспект и двамата знаят как да възбудят интереса на другия.

От друга страна обаче неговата егоцентричност и нейната склонна към социализиране натура са две напълно противоположни неща.

С времето тази връзка ще се сблъска с редица проблеми.

С жена Риби: Взаимната съпричастност им позволява да разбират копнежите си перфектно. Ако тази физическа съвместимост може да им помогне да се справят и с проблемите в другите сфери на живота, тези двамата биха били най-страхотната двойка в зодиака.

Но за съжаление всеки един от тях “яде” от енергията на другия. И двамата се нуждаят от силен партньор, който да доминира.

Връзката им може да бъде много страстна, но бракът им ще завърши с изневери.

Какви са мъжете в любовта според зодията

5 лесни летни прически, вдъхновени от червения килим
Създадоха парфюм за купето на Mercedes S-Class