Мъжът Овен е искрен, когато казва “Обичам те”

С жена Водолей: Овенът е огнен и всеотдаен, жената Водолей има нужда от независимост. Връзката е страстна, но Овенът е физически привлечен от представителката на зодия Водолей, докато тя от своя страна не е така зависима от секса.
Тя обича да шокира Овена със сексуалността си и флиртува смело с приятелите си. Способна е да му изпраща еротични писма, само за да го държи под напрежение. И двамата трябва да внимават да не угаснат прекалено бързо.

С жена Козирог: Физически магнетизъм струи между жената Козирог и мъжа Овен. Но връзката им би била битка на волята.
Овенът иска жената да разчита на него, което е нетипично за Козирог. Професионална връзка, подправена със сексуална, е идеалният вариант за тези двамата.

С жена Стрелец: Връзката между жената Стрелец и мъжа Овен е сексуално вълнуваща и страстна, но когато пламъците угаснат, почти нищо не остава. И двамата имат много строги виждания за независимостта в любовта. Предизвикателна и забавна връзка, която ще бъде доста трудна в дългосрочен план.

С жена Скорпион: Жената Скорпион има нужда от динамика и забавление. Овенът е предизвикателен, но твърде различна натура от нея. Нейното желание за притежаване може да го отблъсне, а нуждата му от независимост ще я накара да се чувства самотна.

С жена Риби: Овенът не може да устои на жадната чувственост на жената от зодия Риби. За сметка на това тя твърде лесно устоява на неговия сексуален стил. Връзката между двамата е трудна в дългосрочен план, тя има нужда да се чувства като част от него, докато той е вълк единак.

С жена Везни: В този мъж представителките на зодия Везни виждат своята пълна противоположност. Тази връзка би била тотално нокаутиране. Тя е романтична и идеализира партньора си, той сбъдва мечтите ѝ. Тя разчита на него, но той бързо ще изгуби интерес.

С жена Овен: Силна комбинация, но възниква въпросът кой е шефът. И двамата са импулсивни и самостоятелни, така че вероятно ще има спорове кой пръв да ползва банята.

С жена Дева: Нейната спокойна и стилна харизма го пленява. Връзката между тях е атрактивна и може да се превърне в сериозна романтика, ако тя може да приеме екстровертния му тип, а той нейната нужда от усамотение.

С жена Телец: Мигновен магнетизъм и привличане. Той е нетърпелив, тя трябва да го връща на земята. Жената Телец обожава секси усмивката му и доброто чувство за хумор. По-добре е да не го притиска да се обвързва.

С жена Близнаци: Лудите идеи на Овена допадат на жената от зодия Близнаци, тя си пада ужасно много по импулсивното му желание за секс на момента. между двамата има страхотно физическо привличане. Връзкаат е страстна, но изтощаваща. Тя обаче бързо ще се умори от него, защото той не ѝ пасва на интелектуално ниво.

С жена Рак: Мъжът Овен е луд по нейната хладна чувственост, тя обожава неговата огнена сексуалност. Думи за обвързване и сигурност обаче бързо ще го прогонят. Комбинацията е страхотна за флирт и срещи, дори за дива, страстна афера, но Овенът не е заинтересован от чувствата ѝ.

С жена Лъв: Импулсивен и суетен е Овенът, докато жената Лъв е горда и безкомпромисна. Нейният пламенен ентусиазъм може бързо да изгори. Има опасност и двамата да се уморят един от друг. Комбинацията между двамата е идеална за забавление, но дългосрочната връзка би била доста трудна.

Месечен хороскоп за месец април
Подходящите професии според асцендента
10 астро съвета как да срещнеш сродната си душа
Астро еротика: Какъв е той в секса