Лошите черти на мъжете според зодията

Често се питаме защо един мъж е такъв или онакъв.

Не са малко и случаите, в които сме сигурни, че ще променим този мъж и се борим за това докрай. Оказва се обаче, че това е изгубена кауза!

Вижте кои са най-лошите черти на мъжете според зодията и се подгответе за борба с тях, или направо си се откажете навреме.

Овен

Той е голям омайник, но под тази маска всъщност е много агресивен, деспотичен и егоистичен. Мъжете от тази зодия често са непрактични и импулсивни и често променят поведението си. Овенът е доста ревнив – той се изживява като собственик на любимата си. Представителите на тази зодия са родени лидери. Те обичат да правят всичко, както на тях им харесва и не се съобразяват с чуждото мнение.

Телец

Телецът е упорит, твърдоглав и несломяем. Когато си постави някаква цел, той ще се движи към нея като валяк само и само, за да я постигне. Излишно е да спорите с мъжете от тази зодия. Те не само не умеят да преговарят, но и не желаят да се научат да го правят. Праволинейните Телци на обичат въпроси от сорта на “Ти обичаш ли ме?”. Не очаквайте този тип мъж да е романтичен, да ви пее серенади под прозореца. Дори да се реши на брак, пак няма да ви предложи по подходящ начин.

Близнаци

Бизнакът е трудно уловим. Той обича да тъче на няколко стана. Но влюби ли се, то е доста дълбоко. Мъжете от тази зодия обичат нещата винаги да стават по техния начин и не търпят някой да им се налага. При този мъж винаги съществува вероятността внезапно да ви разлюби и да си намери друга. Близнаците често си противоречат, но това не значи, че не си вярват.

Рак 

Раците са доста сантиментални и често се лутат в мечтите си. Те обичат реда и ако може нищо в живота им да не се променя. Това важи за всички сфери от живота им – от жилището, любовта до бизнес делата. Този мъж е невероятно зависим от миналото и помни хиляди малки детайли, за които другите отдавна са забравили. Ако се влюбите в представител от тази зодия, то бъдете подготвени непрекъснато да му обяснявате и доказвате, колко много го обичате.

Лъв

Мъжът Лъв е дяволски привлекателен и съвсем съзнателно използва този факт. Често обаче той се оказва тиранин и деспот. Той обича да спори, но непременно иска да спечели и ще стори всичко възможно за това. Лъвът често се обгражда с хора, които да ласкаят егото му и да го величаят. Той е поредният болезнен ревнивец, който иска жената до него да му е собственост. Често той дори прави сцени на ревност.

Дева

Мъжът Дева е доста пресметлив. Той никога не би склонил да направи нещо ако има вероятност от риск. И съответно никой не би могъл да го склони да стори нещо, което не иска. Представителите на тази зодия са сигурни, че всички останали трябва да постъпват съгласно техните очаквания и именно заради това са прекалено критични. Мъжът Дева просто не може да премълчи, става ли дума за чужди недостатъци, затова се подгответе за критика.
Вижте останалите зодии на стр. ii