Кои зодии ще открият любовта през 2020?

Добри новини за всички – 2020 ще бъде значително по-добра година от предишната, особено в любовен план.

И макар и това да дава доза спокойствие за всички ни, тези четири зодии ще се окажат най-големите щастливци:

Овен

Точно след началото на новата година Луната ще премине през Овен и ще бъде в опозиция с Юнона, астероида на дълготрайните връзки и браковете. Това ще ви предразположи да отворите сърцето си към нови запознанства и отношения. Ще почувствате нуждата да споделите живота си с някого, макар и това по принцип да не е ваш приоритет.

Разчитайте на тези 4 зодии да останат моногамни

И точно когато сте готови за такава промяна, ще ви се отвори и възможност да го направите. За повечето от вас тази възможност ще бъде изразена в лицето на човек, когото вече познавате, но чрез разговорите си с него в началото на година, ще преоткриете отношенията си с него. Точно това ще бъде и стартът на новата любов за вас.

Дева

Управляващата планета на Дева, Меркурий, ще се срещне с планетата на късмета Юпитер, по време на земния знак Козирог. Това ще отвори много възможности пред Девите, но и ще им даде много поводи за забавления, нови преживявания и дори нова връзка.

Единственото, с което трябва да внимавате в този аспект, е да не приемате случващото се с вас за даденост. Голям шанс е точно този партньор да не е човекът, с когото ще прекарате целия си живот, но това не означава, че няма да ви донесе щастие. Насладете се на хубавите моменти и се забавлявайте, без да премисляте постоянно какво значи това за бъдещето ви.

Стрелец

На трети януари Марс ще навлезе в Стрелец, което ще повиши градусите в любовния ви живот. Това ще ви накара да се чувствате свободни и щастливи, а желанието ви за приключения ще се увеличи дори повече от обикновено.

Междувременно, Юпитер, управляващата планета на знака, ще бъде повлияна от земния Козирог, което ще направи възможността да срещнете някого, с когото да установите дълготрайна връзка, много по-голяма.

Водолей

Във вашия случай преди 2019 да е свършила, Венера ще навлезе във вашия знак, което ще даде романтичен старт на новата година. Не се учудвайте, ако именно по празниците се запознаете с потенциален партньор.

Гръмкото начало на годината ще повлияе и на останалата част на 12-месечието. Възползвайте се на максимум от влиянието на планетата и се радвайте на щастието, което тя ще ви донесе.

Как се разбират зодиите в секса

Зодиите, които се влюбват от пръв поглед

 

Hero Slider