Кои ще бъдат най-засегнати от първото новолуние за годината

Утре настъпва новолуние в Козирог, което ще се отрази най-силно върху тези четири зодии.

След като се сбогувахме с трудната 2020 година и вече сме започнали търсенето на нови възможности и приключения, идва време да си дадем равносметка и да изградим точен план за бъдещето. Точно за това ще ни помогне новолунието в Козирог.

По начало всяко новолуние е повод да забавим темпото и да погледнем със свеж поглед на ситуацията, в която се намираме. Този път обаче това наше желание ще бъде удвоено, ако не и утроено, след като Луната е не само под влиянието на трудолюбивия и строг знак Козирог, но и има силно участие от Плутон, планетата на интензивните емоции.

Заради тази комбинация в следващите дни е подходящ момент да се съсредоточим върху това, което можем да направим сега, за да се радваме на позитивно развитие по-късно.

Много от зодиите ще почувстват силен прилив на самочувствие и оптимизъм, който ще им помогне да се изправят пред каквито и да са предизвикателства по-лесно.

Зодиите, за които януари е най-романтичен

Новолунието ще има най-силно влияние върху зодии Овен, Рак, Везни и Козирог. Овенът и Козирогът ще усетят промяната в зоната на кариерата и професионалното развитие, докато Ракът и Везните, които по начало са по-чувствителни и емоционални, ще бъдат засегнати главно в сферата на комуникациите, любовта и семейството.

Китайският хороскоп за 2021 година предвижда разочарования в любовта

Четирите типа зодии, когато си падат по някого

Hero Slider