Каква майка ще сте според вашата зодия

Не е нужно да сте бременна, за да се чудите какъв тип майка ще бъдете, това е нещо, за което можем да мислим през различни периоди от живота ни.

След като вече сте възрастни и сте срещнали човека до вас, а вашият вътрешен часовник е започнал да тиктака по-силно, най-вероятно сте се замислили дали искате да имате деца и каква майка ще бъдете. Ако сте имали страхотен модел в лицето на собствената си майка, вероятно искате да сте като нея, може би дори по-добра от нея. Но ако не сте имали достатъчно късмет да имате фантастична майка, най-вероятно искате да бъдете коренно различна от нея.

Истината е, че майчинството е процес на учене през целия живот и точно когато мислим, че сме го усвоили, се случва така че да се налага да импровизираме. Експертите обаче са категорични, че и тук има голямо значение каква зодия сте, за да определите каква майка ще бъдете.

Важните житейски уроци, които детето няма да научи в училище

Овен
Последното нещо, което ще направите, е да се заровите в окопите на майчинството. Ще насърчавате детето си да опитва нови неща и ще му вдъхвате увереност, сила и безстрашие. Ще искате детето ви да бъде активно както физически, така и психически, докато вие го подкрепяте с пълна сила.

Телец
Ще бъдете строги, но все пак и ще се отпускате и ще се забавлявате заедно. Ще налагате правила в рутината и ще се грижите то да израсне в здравословна среда, с по-малко електронни устройства. Едновременно с това ще накарате детето си да се чувства сигурно, но и ще го подтиквате да бъде самостоятелно.

Майките наистина си имат любимо дете

Близнаци
Вие ще сте готината майка. Ще насърчавате детето си да излиза от зоната си на комфорт, да бъде смело и да опитва нови неща. Ще го насърчавате да бъде независимо. Ще го карате да разкрива чувствата си, без има изблици на гняв. Често ще се забавлявате заедно, защото ще ви е приятно заедно.

Рак
Вие ще искате да заснемате всеки момент от живота на детето си, затова и телефона ви ще е пълен с детски снимки и клипчета. От толкова много любов обаче, ще ви е трудно да налагате дисциплината, която искате, но когато се наложи, ще се справите. Детето ви ще е вашият живот и ще направите всичко за него.