Как различните зодии посрещат Коледа

Какво е типичното прекарване на Коледа за различните знаци в зодиака?


Ето една хумористична версия, в която има и доста истина!

Овен: Решава да смае всички, особено децата, като се облече като Дядо Коледа във възможно най-сигналния червен нюанс. Покатерва се на покрива, убеден, че може да се спусне през комина. Прекарва Коледа с шина на врата.

Телец: Още в края на ноември изпада в кулинарен бяс. Захаросани плодове, канелени сладки, греяно вино, пържоли, чийзкейк… На Коледа вече му се налага да гарнира всичко това с хапчета против газове и тежест в стомаха.

Близнаци: Блъска си главата с тежката дилема как да прекара празника: на ски в Сейнт Мориц или на сърф в Уайкики?

Рак: Барикадира се у дома и до пълно изтощение декорира огромната си елха, пече сладки и опакова подаръци за децата.

Лъв: Души суетно около елхата. Дали Дядо Коледа е прочел внимателно писмото му? Ако да, да се надяваме, че ще му донесе само дизайнерски подаръци.

Дева: С дни чисти дома си предколедно, освен това пече сладки за благотворителен базар и опакова стари дрехи и играчки за дарения. Накрая колабира от умора и посреща празника на легло.

Везни: Декорира лично хола, спалнята, банята и бюрото в офиса си. Използва само най-луксозните материали.

Скорпион:
Планира Коледно пътуване до Трансилвания. Изважда си сертификат за генетичен произход, който доказва, че е потомък на Граф Дракула.

Стрелец: Купува си фиш, печели от тотото и пазарува, пазарува, пазарува и пак пазарува. Подарява на всичките си роднини по чувал с подаръци с размера на малък автомобил.

Козирог: Посреща Коледа на Северния полюс, където помага на Дядо Коледа да калкулира кой колко добър е бил през годината и точно колко голям подарък заслужава да получи.

Водолей: Сяда са пише историческа книга за произхода на Коледа и коледните традиции.

Риби:
Преоблича се като Дядо Коледа и отива да раздава лакомства в най-бедния квартал в града. Нападат го джебчии, при което доброволно предава портфейла си. Накрая прекарва Коледа на денонощната телефонна линия, за да информира банките и полицията за откраднатите си карти и документи.

Прочетете още:
Годишният хороскоп за 2016 за всички зодии
Перфектната дамска чанта за всяка зодия