Eмоционално новолуние в Риби се задава утре

Започва нов цикъл, изпълнен с много възможности, но и много трудности.

Подгответе се за уикенд, истинска въртележка от емоции. Новолунието този месец е под знака на чувствителните Риби, което трябва да ви подсказва какво да очаквате – доста турбулентни емоции, придружени от малко драма.

Това, което ще направи новолунието още по-силно, е влиянието на планетите Нептун и Венера, които са разположени само на няколко градуса от Луната в момента и добавят още една доза объркване, но и настроение за романтика.

Всъщност това е най-добрият съвет, който можем да ви дадем този месец – не го мислете много и забавете темпото. Прекарайте време с половинката, говорете с близките си и се опитайте да забравите за забързаното ежедневие. Ако емоциите ви застигнат, позволете им да ви помогнат да опознаете себе си по-добре и да се сближите допълнително с близките си. Сега е моментът и да изгладите стари проблеми.

Жената Телец ще те накара да се влюбиш в нея при първата среща, а Везните са уникални с чаровността си

Новолунието ще засегне някои зодии повече от други – на родените под знаците на Рака, Девата и Рибите ще донесе възможност за повече романтика с половинката, докато Близнаци, Лъв и Везни е добре да се възползват от момента да си изградят план за професионалното бъдеще.

Най-отмъстителнителните хора са родени от тези две зодии

Hero Slider