Близнаците обичат новото и експериментите

За Близнака сексът стимулира ума и тялото. Ето защо той иска партньор, който ще го задоволява и ще експериментира заедно с него.

За него сексът е източник на живот и енергия. Непрекъснато търси перфектната половинка и идеалното сексуално изживяване. Иска нещо специално. Експериментира като комбинира логиката с чара си.
Знае как да създаде точните условия, които ще му донесат креватни изпълнения, знае как да очарова и съблазнява. Използва различни техники, за да е перфектният любовник. Не се обвързва емоционално и може да има три или четири авантюри едновременно. Говори преди и по време на секса.
Обича предиграта и играчките, не се притеснява да експериментира и като казваме, че не се притеснява, да споменем и това, че би опитал групов секс, а някои представители на зодията – дори и секс със същия пол. Харесват му виртуалните еротични изживявания като телефонен или интернет секс. Обича да го прави на светло. Обича масажа, а и знае как да си използва ръцете. Флиртува безсрамно, а настроението му се сменя често.
Понякога преследва любовта, но друг път е безразличен. Във всеки случай всичко зависи от настроението му. Чете книги и обича да прилага наученото. Прави го навсякъде. Трябва да го предизвикваш и държиш в напрежение, за да се наслаждавате на страхотен секс. 
Любима поза: всички!
За останалите зодии, четете тук!