4 двойки зодии, които според астрологията са несъвместими, но имат страхотни връзки

Астролозите бързат да разделят тези зодии, но всъщност характерите им успяват да се допълнят, въпреки че са противоположности.

Водолей и Рак

Крайно романтичният Рак никак не е типичен партньор за неопитомения Водолей, но точно заради комбинацията от топла нежност и горда независимост нещата се получават между тях. Връзката между двете зодии често е страстна и забавна, но същевременно двамата успяват да установят връзка и на интелектуално ниво.

Телец и Везни

Елементите на двете зодии не си подхождат – Телецът обича да прави нещата бавно, но сигурно и е земна натура, докато Везните често витаят в облаците и прескачат от приключение към приключение. Двамата обаче успяват да се сработят заради влиянието на планетата на любовта – Венера. И двата знака са под влиянието на небесното тяло и то създава хармонията помежду им.

Двойката Телец и Везни обича да се наслаждава на красивите неща в живота, да посещава музеи и да пътува.

За какво зодиите са готови да убиват?

Козирог и Лъв

Работягата и купонджията не е най-типичната комбинация на света, но в случая на Козирога и Лъва върши работа. И двете зодии много ценят близките си, като Козирогът насочва цялата си енергия да направи семейството си щастливо, а Лъвът прави същото за приятелите си. Когато двамата са във връзка, могат да достигнат до истинското щастие.

Риби и Стрелец

Тази двойка не си съвпада по много причини и най-често главният проблем е липсата на силно сексуално привличане. Въпреки това някак Рибите и Стрелецът се сработват толкова добре в ежедневието си и си помагат да бъдат по-добра версия на себе си, че всъщност отношенията им са за завиждане. Ако двамата преглътнат различията си, могат да си създадат щастлив семеен живот.

Как зодиите ви манипулират

Двете най-стереотипизирани зодии

Hero Slider