3 зодии, които ще разбият сърцето на Козирога

Когато Козирогът обича, той обича силно, а когато се обвърже с някого, това е завинаги.

За хората, родени под знака на Козирога, има две важни неща в живота – кариерата им и семейството им. И в двете полагат еднакво много усилия, а провалите, в която и да е сфера, са най-големият им страх.

Затова и дълбоко съветваме всички, чиито рожден ден се пада в края на декември или началото на януари, да избягват тези три зодии при всички положения, иначе рискуват да свършат с разбито сърце.

Овен

Отношенията на Овен и Козирог много биха описали като тези на power couple – две зодии, които са силно целеустремени, обичат предизвикателствата и се стремят към висините. Под повърхността обаче връзката им често се оказва нездравословна. Споровете между тях са грандиозни и токсични, а различията им са толкова големи, че е невъзможно нещата да вървят гладко между тях.

Имат различни очаквания и в ежедневието си, и в секса, затова шансовете тази връзка да не продължи дълго са големи.

Жената Козирог не се хаби за случайни мъже

Близнаци

Между Близнаци и Козирог страстите винаги са големи. Двете зодии имат взаимен интерес заради различните си възгледи към света и в началото връзката им е искрено забавна, вълнуваща и изпълнена със сексуално привличане. Но по характер те нямат нищо общо и това бързо си проличава, когато нещата станат сериозни.

Лошото е, че никоя от двете зодии не обича да греши, затова и често връзките им продължават много по-дълго отколкото трябва и си причиняват огромна болка.

Лъв

Силни характери, които първоначално се привличат, но любовта им не трае дълго – така можем да опишем типичната връзка между Козирог и Лъв. Двете зодии често са перфекционисти, които имат високи изисквания към себе си и към партньора си… но в съвсем различни категории. Козирогът търси някой, с когото да живее спокойно, да създаде семейство и да няма драми, Лъвът до последно гони забавлението и приключенията във връзките си. Накрая огненият знак се отегчава от партньора си, а земната зодия бързо осъзнава, че това не е човекът за него. В последствие връзката се превръща в надпревара кой първи ще сложи край на отношенията.

А ето кои са и трите зодии, които най-добре си пасват със зодията:

Рак

Това е от зодиакалните комбинации, която често изненадва всички. Много хора биха казали, че не е присъщо на студения Козирог да се обвърже с Рака, който е често по-нуждаещ се и уязвим във връзките си, но в действителност земната зодия търси точно такава любов. Такава, в която може да се чувства нужен и обичан.

Мъжете от кои зодии са най-подходящи за брак

Скорпион

Водният знак Скорпион и земният Козирог си подхождат по начало – дори някои астролози посочват, че най-стабилните връзки идват именно от тези комбинации от елементи, а тази двойка е сред най-силните. И двете зодии във връзката знаят какво искат от живота, достатъчно амбициозни са, за да го потърсят, и знаят как да направят компромис в името на любовта.

Риби

Подобно на отношенията между Рака и Козирога, в тази връзка земният знак има свободата да покаже нежната и уязвима своя страна, която търси любовта. Когато тези две зодии се съберат, те сформират щастливи семейства и с вълнение градят бъдещето си.

4 зодиакални двойки, чиято любов бие всички други

Hero Slider