Трудности за Раците, Рибите ще искат да избягат

Раците ще изпитат определени трудности днес, които ще изкарат на преден план неподозирани от тях качества. Рибите пък ще искат да избягат и да намерят един по-красив и вълнуващ свят.

Какво обаче да очакват останалите представители на Зодиака?

Овен
Днес, още със събуждането си ще се чувствате прекрасно. Взаимоотношенията и връзките ви ще вървят гладко. Бъдете смели в действията си и покажете най-доброто от себе си и от своя характер.

Телец
При вас нещата ще са по-различни и няма да се чувствате комфортно. Дори и най-малките проблеми ще ви се струват огромни. И все пак нищо сериозно няма да се случи. Родените между 8 и 13 май ще трябва да внимават повече.

Близнаци
Бързо ще разбирате какво трябва да кажете и какво да направите. Не губете и миг. Поемете посоката, която ви е показана и няма да сгрешите. Няма да имате повод за тревога.

Какви са мъжете в любовта според зодията им

Рак
Седмицата ви започва с поредното предизвикателство за вас. Трудностите ще изведат на преден план качества от характера ви, за които не сте подозирали, че притежавате. Вие сте истински стойностна жена. Време е да го покажете.

Лъв
Днес ще се лутате между реалността и света на илюзиите. Някои от вас може да изпитат странно чувство на отчуждение, но в никакъв случай не повишавайте тон и не влизайте в спорове.

Дева
Започнете деня си с устременост и ясна мисъл. Вие сте динамична личност и това ще бъде особено видно днес. Вие предвиждате, предотвратявате, предполагате и стартирате наново. И дори в любовта не си губите времето.