Скорпионите да открият баланса, Рибите да внимават за измами

Овните да се фокусират върху задълженията си. Всичко, което предприемат днес, ще им се “отплати” след време. Скорпионите да намерят баланса и да не се пресилват със задачи.

Какво да очакват останалите?

Овен
Малко повечето усилия днес ще ви се върнат тройно на по-късен етап. Бъдете една от тези редки личности, които излизат от пътя си, за да направят повече, отколкото се очаква от тях – това ще ви помогне да се откроите от тълпата.

Телец
Останете спокойни и не се притеснявайте за това, което правят съперниците ви. Винаги е грешка да се сравнявате с други хора и би било още по-фатално, ако се движите в правилната посока и се отклоните от целта си, заради тях.

Близнаци
Не сте лишени от идеи в момента, но ако искате да направите нещо с тях, ще трябва да бъдете избирателни в целите си. Една конкретна идея се откроява над останалите и това е тази, върху която трябва да се съсредоточите.

Каквo не харесват в една жена мъжете според зодията си

Рак
Изглежда, че сте пропуснали нещо важно и трябва да проследите стъпките си, за да разберете какво е то. Не, не можете просто да забравите за него, защото дори сега да не ви се струва толкова от значение, по-нататък ще се окаже ключово.

Лъв
Днес сте във вихъра си. Вярвате в себе си и смятате, че няма нещо, което не можете да направите. Само не забравяйте, че винаги ще има хора, които са по-опитни и с повече връзки от вас. Целта оправдава средствата, но все пак знайте собствените си граници.

Дева
Проект, от който сте на път да се откажете, ще ви занимава днес и дори през уикенда. Имахте големи надежди за него в миналото и няма причина, поради която наистина да се отказвате от него и сега. Въпреки че сте прекалено изнервени, постарайте се да дадете всичко от себе си.