Седмичен хороскоп за 13 – 19 август

Везни
Ще се захванете с работнитните си задачи без много енергия, но не търпят отлагане. Някои от вас ще имат важни срещи с влиятелни хора, но това ще доведе до по-нататъшната ви финансова стабилност.

Скорпион
Предстоят ви упешни дни за бизнес начинанияте ви. Ще работите със замах, ще сте мотивирани и с огромно желание да постигнете повече. Част от вас ще повишат финансите си, след като успешно са сключили сделки. В интимната сфера също ще имате успех.

Стрелец
Анализирайте грешките си и ги превърнете в свое предимство, за да се наредите сред успелите. Съсредоточете се върху идеите в професионалната и финансовата сфера. За реализацията на проектите ви, ангажирайте екип, на когото да поверите част от изпълнението им.

Козирог
Ще се заемете само с най-важните задачи, които ще осмислят ежедневието ви. Някои от вас ще обърнат цялото си внимание на бизнеса, докато други ще се фокусират върху решаване на семейните проблеми. Не е изключено да предприемете ремонт на дома.

Водолей
Предстои ви напрегната седмица в деловата сфера. Задачи, които сте мислели, че ще бъдат леки, ще се окажат доста по-сложни. Наблегнете на подготовката, която ще ви осигури успеха. Разчитайте само на себе си, така ще си спестите неприятните изненади.

Риби

Тези дни кипите от енергия, а умението ви да сте чаровни и общителни ще повишат популярността ви, което ще се отрази чудесно на самочувствието ви. Тревогите ви ще отстъпят място на позитивното настроение.

Hero Slider