Седмичен хороскоп от 26 април до 2 май

Суперлуната в Скорпион и ретроградният Плутон в Козирог водят хода на събитията тази седмица.

Овен

Позволете на вътрешния ви свят да излезе наяве тази седмица и прекарайте повече време с близките си. Благодарение на ретроградния Плутон в кариерата ще бъдете успешни, но същевременно с влиянието на пълнолунието в Скорпион романтиката и флиртовете няма да ви липсват.

Телец

Макар и тази седмица фокусът ви да е главно насочен към зоната на връзките с близките и семейството, преди да дойде време за празнуването, ще имате възможност да дадете всичко от себе си на работа, където, с помощта на ретроградния Плутон в Козирог, ще се радвате на успехи.

Това са най-трудните за обичане зодии

Близнаци

Най-важното тази седмица за вас ще бъде личното ви здраве и това на близките ви. Погрижете се за себе си и си дайте почивка от забързаното ежедневие, тъкмо навреме за празниците. Влиянието на ретроградния Плутон пък ще ви накара да жадувате за приключения, флиртове и секс.

Рак

Няма да ви лъжем, седмицата ще бъде емоционална за вашия знак. Но измежду препятствията и трудностите ще откриете нови ценни познанства и дори ще успеете да подобрите ситуацията в любовния си живот, така че се фокусирайте върху хубавото и ще обърнете седмицата с позитивен знак.

Лъв

Вие сте сред най-силно засегнатите от пълнолунието тази седмица, и то ефектът му ще е негативен върху отношенията ви с близките. Но след като в личния ви живот се очаква да настъпи пълен хаос, се съсредоточете върху работата. Там ще бъдете успешни, с помощта на благоприятното влияние на Плутон, както и това на квадрата на Слънцето и Уран в Телец.

Дева

Не се страхувайте да потърсите помощ от близките си, когато се нуждаете от нея. Седмицата ви ще бъде емоционална и трудоемка, но ще успеете да се справите, стига да бъдете отворени за съвети. Нещата ще започнат да се нареждат след петък, когато Слънцето и Уран в Телец ще ви повлияят позитивно, а самочувствието ви ще започне да се връща.

З зодии, които ще разбият сърцето на Телеца

Везни

Започвате седмицата с положителна настройка, а успехите ви в сектора на финансите ще ви помогнат да бъдете още по-уверени в способностите си. През уикенда си дайте време насаме с мислите си и потърсете отговор на въпросите какво търсите от бъдещето и какво е важно за вас сега.

Скорпион

Откъм връзките ви с близките ще изпитате немалко затруднения заради силното пълнолуние под вашия знак. За да предотвратите драмите, ще трябва да се въоръжите с търпение и да водите откровени разговори с хората около вас. Това може да предизвика конфронтации навръх празника, но ще ви се отрази положително в дългосрочен план.

Стрелец

Още от началото на седмицата сте във ваканционно настроение, така че не очаквайте да бъдете особено продуктивни през идните дни. Вместо това си дайте достатъчно време за почивка и бъдете отворени за нови приключения.

Козирог

Тази седмица е изцяло отдадена на позитивните емоции – търсете ги в големи количества и правете повече от онези неща, които ви носят щастие. Добре ще ви се отрази да прекарате допълнителна доза време с приятелите и семейството, а допълнителните почивни дни ви дават перфектната възможност да го направите.

Зодиите, родени да бъдат в светлината на прожекторите

Водолей

Важно е тази седмица да потърсите баланса между личния живот и професионалния, защото сега ще имате нужда да спечелите най-доброто от двата свята. На работа ще сте много заети и способностите ви ще изпъкнат пред тези на другите, но вкъщи ще сте също толкова нужни.

Риби

Свалете стените, които изграждате около себе си и оставете емоциите да ви завладеят. Пълнолунието в Скорпион ви влияе силно и ще ви направи много чувствителни към думите на другите, но все пак най-добре ще се чувствате в компанията на близките си. Прекарайте празника спокойно и без много шум, за да му се насладите истински.

Какво кара един мъж да остане в дълга връзка според зодията му

Hero Slider