Седмичен хороскоп от 17 до 23 юни

Седмицата от 17 до 23 юни ще е силно повлияна от ягодовата луна, както и от промените на планетите. Очаквайте бурни дни и много нови преживявания.

Овен

Тази седмица ще бъде емоционална въртележка за вас – ту ще се чувствате страхотно, ту ще трябва да се борите със стрес. Опитайте да запазите самочувствието си и да се чувствате възможно най-добре в ситуацията, в която се намирате.

Телец

Ще сте изключително комуникативни през дните от 17 до 23 юни и ще искате да направите всички щастливи. Връзките ви с близките ще са отлични, но не забравяйте да помислете и за себе си първо.

Близнаци

Подгответе се за романс и страст, защото Венера ще ви влияе силно тази седмица. Ще се чувствате много по-обвързани с половинката си и ще искате да прекарвате повече време с него или с близките си.

Рак

Ще има много ситуации, в които ще искате да се предадете и да изоставите всичко, което до сега сте постигнали. Но гледайте позитивно на ситуацията, в която се намирате и не позволявайте на трудностите да ви се опрат.

Какво да очакват зодиите това лято

Лъв

Готови сте да опитате нови неща и да се впуснете в приключения. Пробвайте нови вкусове и преживявания, потърсете си ново хоби и експериментирайте – всичко ще ви се отдава.

Дева

Не забравяйте да оставите сърцето си отворено за нови възможности, макар и да ви се струва, че няма смисъл от това. Точно тази седмица ще ви се случат неща, за които никога не сте предполагали.

Везни

В следващите дни ще трябва да правите важни решение – много от тях ще са значими за цялостното ви бъдеще. Опитайте да помислите да излезете от комфортната си зона и да погледнете на нещата по нов начин.

Скорпион

Имате нужда да поработите върху самочувствието си – много от вас ще имат възможност да срещнат нови хора тази седмица, но ако не се чувствате добре в кожата си, няма да се представите подобаващо.

Зодиите никога няма да ви кажат, че…

Стрелец

Има възможност тази седмица да се чувствате по-притеснени и неспокойни по отношение на бъдещето си. Вашите цели и мечти са толкова амбициозни, че понякога ви плашат, но не позволявайте на това да ви спира.

Козирог

Тази седмица ще имате възможност да направите това, за което дълго сте чакали – да се освободите от нежеланите отговорности, които ви тежат. Насладете се на това време и презаредете напълно.

Водолей

Ако искате да се справите, ще трябва да се научите да работите с други хора. В дните от 17 до 23 юни ще зависите често от другите, но това не е лошо нещо, позволете им да ви помогнат.

Риби

Мислете мащабно – предприемайте големи стъпки, които може дори да се сторят абсурдни на другите. За вас това ще бъде най-добрият начин да се развиете тази седмица и обстоятелствата предразполагат към това.

Проблемите между родител и дете може да се дължи на астрологията