Седмичен хороскоп от 14 до 20 декември

В последната седмица, преди да започне коледната офанзива, останете съсредоточени и се погрижете всички конфликти и проблеми да останат в 2020 година.

Овен

Тази седмица е последната, в която имате възможността да се постараете в професионален аспект – вложете повече време в изучаване на нови стратегии и опитайте да приложите наученото на практика. Мислете мащабно, защото новолунието и слънчевото затъмнение ще отворят множество врати пред вас.

Телец

Времето е подходящо за самоусъвършенстване – преборете се с онези демони, които дълго време ви преследват и се освободете от ненужното. Използвайте момента и да разчистите конфликти с близките или колегите.

Какво ще ни донесе слънчевото затъмнение в Стрелец?

Близнаци

Седмицата ще е отдадена изцяло на любовта и личните ви взаимоотношения – в началото на делника е възможно да възникнат конфликти особено ако си позволите да действате прибързано и с нетърпение. През уикенда обаче ще се насладите на романтични мигове с половинката.

Рак

В началото на седмицата отделете повече време за себе си и здравето си, за да се изправите по-лесно пред предизвикателствата от делника. Влиянието на слънчевото затъмнение може да ви накара да се чувствате неразбрани от съмишлениците си, но уикендът, прекаран с половинката, ще подобри настроението ви.

Лъв

През делника не се страхувайте да бъдете уверени и да се наслаждавате на всеки момент на релакс, който можете да си позволите. В края на седмицата обаче опитайте да отделите време да си създадете план за кариерното развитие, което искате да видите през следващата година.

Дева

Фокусирайте се върху пространството на дома – изхвърлете всички ненужни вещи и решете застоялите проблеми, които са тормозили вас или вашето семейство в последно време. През уикенда ще можете да се отдадете на предколеден релакс и с новопридобито самочувствие ще се подготвите за празника.

Как да го накараш да те иска обратно според зодията му

Везни

Седмицата ще бъде трудна и дълга за вас, но накрая ще я завършите с позитивен тон. Ще имате много дела за вършене както у дома, така и на работа, затова се въоръжете с търпение. Няма да са малко и моментите, в които емоциите ще ви застигнат, но увереността ви ще се върне в края на седмицата.

Скорпион

Тази седмица ще изкарате късмет във финансов аспект и ще се радвате на успехи професионално. Въпреки това не отказвайте помощ от близки, за да имате повече време да се погрижите за себе си през уикенда.

Стрелец

Дори и отношенията ви с близките да куцат тези дни, опитайте да обърнете седмицата във ваша полза. Съсредоточете силите си в професионален план и ще се радвате на повече пари, тъкмо навреме за празниците.

Козирог

Слънчевото затъмнение може да създаде проблеми в плановете ви за началото на седмицата, но Венера в Стрелец ви помага да се справите със затрудненията и да разчистите живота си от ненужното. По средата на седмицата опитайте да отделите повече време на проблемите у дома.

4 зодии, които са най-големите сърцеразбивачи

Водолей

Поработете върху вътрешния си свят тази седмица. Краят на годината и наближаването на празниците ви карат да се чувствате носталгично, затова и моментът е подходящ да се чуете с хората от миналото ви, с които отдавна не сте в контакт.

Риби

Краят на годината не е време да се отпускате – точно сега ще се открият пред вас възможности за кариерно развитие. Не ги пропускайте и вложете последни сили в работата. През уикенда, под влиянието на Меркурий, ще се отдадете на заслужено време за релакс със стари приятели.

Hero Slider