Седмичен хороскоп 14 – 20 януари

През втората седмица на януари, звездите са много благосклонни към повечето зодии. Предоставят се страхотни възможности за професионално развитие, далечни пътешествия и много бурни романтични емоции. Единственото условие обаче е, човек да има правилна нагласа, да мисли положително и да отвори съзнанието си за нови приключения.

Какво да очаква всяка зодия през новата седмица?

Овен

Очаква ви една много вълнуваща и изпълнена с най-разнообразни емоции седмица. Забравете за предварителното планиране и организираните задачи, защото всичко ще се случва спонтанно и внезапно.

Това не трябва да ви притеснява, тъй като приключенският ви дух е винаги настроен положително към такива изненади. Използвайте момента да си починете от рутината или да откриете ново хоби, като се отърсите от проблемите в работата и у дома.

Телец

Най-важното през новата седмица е да играете честно. Ще се наложи да положите усилия и да работите здраво за това, което искате, без да се опитвате да търсите по-лесен и бърз начин да се справите със задачите си.

Отделете време и за себе си и своите близки, както и за малко забавления – не се фокусирайте само върху една област от живота си, а се постарайте да разнообразите всеки един аспект: излизайте, танцувайте и просто се забавлявайте!

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Близнаци

Една изключително продуктивна седмица, стига да не обръщате внимание на дребните пречки по пътя – дразнители, интриги и маловажни конфликти. Насочете енергията си на работното си място и много скоро ще берете плодовете от труда си.

Краят на седмицата обаче обещава пълен релакс и почивка. Ще се почувствате изцедени от работа и тук е важно да си обърнете внимание – погрижете се за здравето и красотата си, отдайте се на любимото си хоби и като цяло възстановете силите си.

Рак

През следващите седем дни обстоятелствата ще са изключително благоприятни за вас, поради което е препоръчително да се отърсите от свенливостта си и да действате по-смело от всякога!

Във всеки един аспект ще постигате успех, стига да опитате и да рискувате, без да се страхувате от провал. Ще бъдете и много добри съветници през следващите дни, но чуждата помощ ще ви бъде излишна – сами ще се справяте повече от чудесно.

Овен, Телец и още две зодии, които не понасят да са сами

Лъв

Инатът ви ще диктува всяка стъпка, дума и дейтвие през тази седмица. Силно ще желаете да наложите собственото си мнение и дори сте готови да спорите с най-близките си, само и само да излезете прави. Дали си заслужава?

Към края на седмицата обаче, ще се откажете от това поведение и дори ще започнете да привличате всички на своя страна, заради интересните ви идеи и нестандартни предложения, както за работа, така и за забавления.

Дева

През новата седмица ще се чувствате себе си – ще имате възможност да покажете и докажете силните си качества и способности, които ще бъдат високо оценени както от колегите/работодателите ви, така и от кръга ви приятели и близки.

Много е възможно да срещнете любовта или да подобрите връзката си, ако имате такава, през следващите дни. Романтичните чувства ще провокират една ваша скрита страна да излезе наяве.

Hero Slider