Седмичен хороскоп 11-17 април

Какво да очакват представителите на зодиака през следващите седем дни?

Овен
Новолунието ще ви предизвика да правите неща, които никога не сте се осмелявали. Това е вашият момент. Вие сте по-красиви и чаровни от всякога. Вашите любовни връзки ще бъдат в апогей. Сега е момента да помислите за пътувание до някое топло местенце, нов внимавайте с финансите. Не се доверявайте на хора, които ви обещават големи неща. Кариерата ви ще върви в правилната посока. Не се притеснявайте да покажете какво можете в дните около 14-ти.

Телец
Меркурий ви помага да видите нещата по-обективно и да се разграничите от своите чувства и желания. Трябва да пътувате, да се виждате с хора и да се забавлявате. Вие сте в страхотна кондиция и в добро настроение. Чувствате се желана и обичана, така че се усмихвайте и дайте най-доброто от себе си. Това ще повиши вашата креативност, което ще се отрази положително и на развитието на вашата кариера. Ще изживеете страстни моменти с любимия човек около 12 и 14 април.

Близнаци
Имате проблем с изпълнението на някои ваши планове или идеи. Доверете се на партньор или на половинката за тяхната реализация, не се оставяйте само на своите усилия, защото няма да постигнете успех. Внимавайте с неутолимото си желание за независимост в началото на седмицата, тъй като то може да доведе до напрежение с любимия човек. За да го избегнете, помислете за кратко пътуване, което да ви откъсне от всичко и всички и да ви накара да се почувствате по-добре. Ще изживеете щастливи моменти в любовта около 12-ти.

Рак
През следващите дни ваш приоритет ще бъде кариерата. Безполезно е да се притеснявате, защото късметът е на ваша страна. Сега е момента да помислите за следващото стъпало, към което да се устремите в кариерната стълбица. В началото на седмицата ще получите нови предложения, които да ви изстрелят към върха. Любовта ще ви окриля около 12-ти. Ще срещнете малки спънки в личния живот около 13-ти, но всичко ще отшуми ден по-късно.

Лъв
Необходимо е да погледнете по нов начин на ежедневието ви, на работата и здравето ви. Погрижете се за своята кондиция. Сега е времето да разширите своя кръгозор, да пътувате и да потърсите нови възможности за вашето бъдеще. Ще се почувствате несигурни в любовта около 12-ти, но се успокойте, тъй като на 13-ти ще получите всички отговори на въпросите, които ви тревожат. Бизнесът ви ще се развива добре и ще получите финансови постъпления около 14-ти.

Дева
Рутината и ежедневните задължения ви притесняват? На първо време се опитайте да разберете от какво имате най-голяма нужда, анализирайте поведението си и се запитайте какво наистина искате да промените в живота си. Едва след това се съсредоточете върху това как да промените нещата. Съсредоточете се върху своите цели и започнете да работите над тях. Около 14-ти ще спечелите доверието на висшестоящите и това ще доведе до успех в развитието на кариерата ви. Липсата на хубави емоции в любовта около 11-ти ще бъде компенсирана в края на седмицата.

Везни
В началото на седмицата ще има напрежение у дома. Ще сте настроени за конфликти с близките и е възможно да се скарате с тях. Внимавайте. Сега не е момента за това. Погледнете по-спокойно на ситуацията, за да вземете най-правилното решение. Сравнително бързо ще преминат проблемите и в края на седмицата ще се радвате на хубави емоции с хората около вас. Любовта и страстта с партньора ви ще станат още по-силни към 16-17 април.

Скорпион
През следващите дни ще имате успех в бизнеса. Гответе се за нови проекти и финансови постъпления. Идва краят на рутината в ежедневието ви. Животът ви ще стане доста по-интензивен и пикантен. Възможно е да смените работата, или пък партньора. Късметът ви се усмихва във всяка сфера от живота. Гответе се за романтика и любов около 13 и 14-ти. Обърнете внимание на здравето си и започнете да се храните правилно. Не забравяйте и спорта.

Стрелец
През следващите дни е възможно да срещнете трудности във вземането на решения от личен характер. Ще сте изключително колебливи. Забравете за всичко и се отдайте на срещи с приятели, на забавления и на любов. Сега сте готова на всякакви щури неща, така че правете това, което искате. Неочаквана среща може да направи живота ви доста пикантен и да пробуди у вас приключенския дух и желанието ви да изживеете неща, за които досега дори не сте си и помисляли.

Козирог
Сега е момента да промените декора у дома. Имате не само вдъхновението, но и с лекота ще се справите с тази задача. Венера насърчава да подобрите отношенията със своите родители и да оправите всички семейни проблеми, за които до момента все не сте намирали решение. Възможно е да решите да си купите ново жилище. Сега не е момента за това. Вашата любовна връзка ще стане много по-динамична около 12 април, но бъдете внимателни с емоциите около 13 и 14-ти, тъй като може да внесете допълнително напрежение в отношенията с любимия човек.

Водолей
В момента гледате на всичко в живота си от забавната му страна. Хвърляте се с ентусиазъм към всичко – нови проекти, нови хора и срещи. Някои от вас ще имат нужда от по-голяма свобода и е възможно да поискат да се отърват от всичко, което ги е вкарало в капана на рутината. Венера ще улесни изпълнението на всички ново, което сте започнали в последно време. Около 12-ти може да имате известни пререкания с човека до вас. Това обаче бързо ще се промени и на 14-ти ще преживеете заедно едни от най-важните моменти във връзката си.

Риби
Вие сте изключително развълнувани за пътуване, което ви предстои, но едновременно с това сте притеснени за парите, които ще са ви нужни за него. В следващите дни късметът ще е на ваша страна и ще сте приятно изненадани от финансови постъпления. Откриват се нови възможности в кариерата. Това може да доведе ви накара да преосмислите всичко, което сте правили досега. Около 13-ти ще има раздвижване в любовния ви живот и ще вземете важни решения за бъдещето на своята връзка. Ще изживеете много романтични моменти в края на седмицата.