Любов и романтика за Близнаците на 13-ти април

Овните ще се отдадат на любов и настроението им ще е на ниво, докато Стрелците ще трябва да планират действията си, за да получат каквото поискат.

Овен
Всички нерви, които сте имали досега остават на заден план. Готови сте за нови преживявания и любов. Настроението ви се оправя и това ще ви държи до края на месеца. Обърнете внимание на здравето си. Време е да помислите за здравословна диета.

Телец
Зад привидната суровост и труден характер, вие сте много добри, сговорчиви и чувствителни. Днес обаче това няма да е съвсем така и на моменти ще показвате тъмната си страна. Внимавайте да не прекалите.

Близнаци

Днес ще влезете в ролята на перфектните учители. Ще успеете да поучите всички, с които се срещнете. Не трябва да пренебрегвате любовта. Отдайте се на романтични преживявания с любимия човек.

Щастието за всяка зодия в едно изречение

Рак
Никога не се включвате в неблагоразумни ситуации. Винаги анализирате нещата, които ви се случват. Защо да правите изключение сега? Каквито и проблеми да имате, помислете какво е най-правилно за вас и действайте.

Лъв
Склонни сте да слушате дяволчето, седнало на лявото ви рамо и гласът му ви очарова. Ако го послушате обаче, след това не се оплаквайте, че сте станали негови роби. В момента наистина копнеете за нови неща и сте готови на всичко за тях.

Дева
Картите за игра, които притежавате в момента, са повече от добри. Не очаквайте сложни тактики, може да бъдете директни за това, което ви притеснява. Кой знае, може пък да се появи така желаното асо.