Късмет за Лъвовете, Скорпионите да вярват в себе си

Везни
Ако полагате усилия да опознаете нов човек в социалния ви кръг, много скоро ще станете най-добри приятели. Бъдете този, който разчупва леда и кара хората да се чувстват добре дошли. Всички ще оценят вашата доброта.

Скорпион  

Не е нужно непрекъснато да се доказвате – независимо дали става дума за работното място, или личния живот. Докато самите вие вярвате в качествата и упоритостта си, няма значение какво мислят околните. Време е те да се докажат пред вас.

Стрелец
Единственият начин да убедите околните да следват вашите насоки, е да покажете, че могат да разчитат на вас за съвет и подкрепа. Разберете какво е важно за тях, след това намерете начин да ги убедите, че това е важно и за вас.

Какво различните зодии никога не прощават

Козирог
Опитайте се да не сте прекалено критични към приятел или член на семейството си днес. Най-вероятно те ще се обидят и ще направят живота ви труден във всякакъв аспект. Това е един от случаите, когато, ако не можете да кажете нещо хубаво, може би е по-добре да не казвате нищо.

Водолей
Ако полагате усилия да се комуникирате с някой, с когото обикновено не се разбирате, резултатите може да ви изненадат. Може да се окаже, че под агресивния им външен вид се крие човешко същество, което не е по-различно от вас.

Риби
Добър човек сте по природа, но понякога ви се налага да работите с хора, които се възползват от вас и това е един от тези случаи. Макар околните да са изненадани от факта колко агресивни сте днес, това ще ги научи да не ви приемат за даденост.