Какво ви очаква в годината на Петела?

Днес навлизаме в годината на Огнения Петел, който според китайския календар ще продължи до 15 февруари 2018 г. Какво да очакваме?

На всички представители от Зодиака предстои една страхотна година, изпълнена с много емоции, успехи и любов, но ще трябва да работите усърдно и да бъдете търпеливи в постигането на целите си.

Проблемите, които досега са ви притеснявали, ще се разрешат. Внимавайте какво впечатление правите и обърнете повече внимание на визията и начина си на говорене. Опитайте се да не бъдете много емоционални и следвайте логиката, ако искате нещата ви се нареждат добре.

Внимавайте с инвестициите и не се втурвайте в големи проекти, тъй като са възможни измами и големи парични загуби. Най-подходящо е да се започват нови начинания през есента или през последните две седмици на всеки месец.

Старайте се да се храните здравословно и да спортувате. Опитайте алтернативни лечебни терапии, за да държите стреса надалеч и да успеете да използвате потенциала си изцяло.

Астролозите са категорични, че годината на Огнения Петел ще бъде наситена с много романтични емоции. Двойките, които имат серизна връзка, 2017-та е много подходяща за сватба. Тези от вас, които нямат човек до себе си, пък ще срещнат подходящия партньор, който ще ги изпълни с щастие. Ако пък сте омъжени, можете да планирате бременност.

Друг важен момент е, че елементът на Китайската 2017 година е червеното. Астролозите обаче предупреждават, че не трябва да залагаме често на този цвят в облеклото и аксесоарите, тъй като няма да ни носят късмет. Вместо това е добре да се спрете на цветове, които се съчетават с червеното и огнения елемент.

Всички родени през 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 са под знака на Петела. В китайският календар те се считат за най-общителния и приказлив знак, който се отличава със своята проницателност, организираност и практичност. Представителите на този знак обикновено се стремят към съвършенство, обожават да са в центъра на вниманието и са жадни за комплименти и похвали. Петлите обаче са и много упорити, самонадеяни, а неговите егоизъм и придирчивост не му помагат. Изключително чаровни са и обаятелни за околните, но любовта към собствената им персона ги прави трудни за разбиране. В деловата сфера Петела се справя страхотно, благодарение на своята съобразителност и на острия си ум.

Всички тези присъщи черти на този зодиакален знак ще се проявяват по един или друг начин през цялата 2017 година.