Хороскоп за 22-ри март

Везни
Родените през септември ще изпитват колебание за нещо, с което трябва да се справят. Те няма да са съвсем сигурни в действията си, ако реагират агресивно. Освободете се от първичните си импулси и проявете дипломатичност.

Скорпион
Днес задължитено се информирайте за всички подробности, преди да пристъпите към определени действия. Проявявайте уважение спрямо колегите и бъдете по-отговорни. Имате добро сърце и се вслушвате в околните, но определено няма да проявите покорство.

Стрелец
С всеки изминал ден ставате все по-блестящи. В никакъв случай не губете своята импулсивност и лудост, които ви правят толкова различни от останалите. Едно приятелство ще се превърне в нещо много специално, наслажадавайте му се.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Козирог
Днес ще имате доста неотложни ангажименти. Ще трябва да планирате нещата и да положите усилия, но не поемайте повече задачи, отколкото може да свършите. Имате нужда да споделите проблемите си. Звъннете на приятел.

Водолей
Днес ще се чувствате страхотно. Нищо няма да притеснява ума ви. Всичко ще се случва според очакванията ви. Свободният ви дух няма да се чувства в капан от нещо или от някого. Отличен момент да постигнете всичко.

Риби

Изключително емоционални сте и не действате рационално, но винаги знаете какво искате и как да го постигнете. Проблем, който ви тревожи отдавна, сега ще ви се разкрие напълно. Умни сте и ще се справите блестящо.