Хороскоп за 19-ти декември


Везни
Уверете се, че каквото и да подписвате днес, сте добре запознати с всички условия. Това важи с особена сила за финансовите въпроси. Планетите ви предупреждават, че никога не можете да сте достатъчно внимателни, когато се касае за партньорствата.

Скорпион
Не обичате да показвате емоционалната си страна и това е добре, но може да остави грешно впечатление в останалите, които е възможно да помислят, че изобщо не ви е грижа за нищо. Намерете баланса между самоконтрола и чувствата.

Стрелец
Притеснявате се прекалено много. Възможно е днес да се чувствате така, сякаш сте направили огромна грешка. Притесненията ви са напразни. Научете се да контролирате мислите си и не ги оставяйте те да контролират вас.

С какво вашата зодия привлича и омагьосва мъжете?

Козирог
Ако откриете, че човек, който досега сте приемали за приятел, разпространява клюки зад гърба ви, тогава не се колебайте да действате. Колкото повече дистанция поставите между себе си и тази личност, толкова по-малко наранени ще бъдете в близко бъдеще.

Водолей
Никога не ви е лесно да признаете, че грешите, но е време да се стегнете и да сложите край на ситуацията. Следващият път се опитайте да не сте толкова вглъбени и със сигурност не изкривявайте фактите, за да отговарят на личните ви убеждения.

Риби
Ако си позволите да изгубите контрол, дори за нещо малко, това може да ви се отрази по начини, за които изобщо не предполагате. Планетите ви предупреждават, че сега не е момент, в който да заставате на пътя на хора с повече власт от вас.