4 зодии, които ги очаква бурен романс това лято

Лятото е сезонът, в който започват най-хубавите истории, включително романтичните.

Тези зодии ги очаква типичната история от любовните летни филми – красив романс с щастлив край.

Лъв

Лъвовете рядко предприемат твърде резки решения в любовния си живот и не се впускат твърде лесно в сериозни отношения. Но под влиянието на новолунието през юли ще ви даде тласък да предприемете нещо неочаквано. Тогава ще сте под влиянието на Венера и Марс, което значително ще подобри сексуалния ви живот и любовните ви отношения ще се развиват по ноти.

Рак

Раците се чувстват толкова добре по време на лятото, че са готови да се впуснат във всяка възможност, която им се отвори да продължат това щастие. Така и много от тях ще скочат в по-сериозни отношения и изглежда точно това ще се случи за тях тази година. Според астролозите много раци ще кажат заветното “да” тази година.

Телец

За Телците, които вече са във връзка, нещата ще се засилят много под влиянието на летните дни. Очаквайте развитие в отношенията си с някого от земните знаци – ако това е вашият партньор, има голям шанс да пристъпите към по-сериозен етап в отношенията си.

Дева

Цялата година на Девите ще бъде изпълнена с много преживявания и всъщност лятото им е най-спокойният сезон. Но спокоен не означава без забавления. Напротив – точно заради затишието на стресиращи събития и отговорности, Девите ще са предразположени да се насладят на любовни приключения. Затова и много от тях ще се впуснат в летни забежки.

 

Hero Slider