2022 година ще е успешна за Водолей и Стрелец, а Риби ще са най-големите късметлии

Кои ще са най-важните дати за 2022 година, какво ни очаква и кои зодии ще бъдат най-успешни?

Ето, че отново пристъпваме към новата година, която обещава нови възможности и нови приключения. А какво ни очаква през нея? Астролози и нумеролози са категорични – годината ще бъде събитийна.

Голям фокус ще падне върху семейството и любовта. Годината ще се развива под влиянието на планетата Венера, която ще премине през своя ретрограден период през идните месеци, а това само по себе си ни говори за повишените нива романтика и страст във връзките. Същевременно Меркурий ще бъде ретрограден цели четири пъти, което пък обещава точно обратното – проблеми в Рая.

Въпреки че вниманието ни се насочва към отношенията и връзките, това не означава, че няма да има възможност да постигнем развитие и в кариерата. Благодарение на Сатурн във Водолей ще сме заредени с идеи и с енергията да ги реализираме, а най-успешни в тази задача ще са Стрелец, Рак и Водолей.

Представителите на зодия Риби пък ще са най-големите късметлии тази година. За тях ще настъпи повратен момент, като до средата на 2022 може да изпитват затруднения, но в последствие ще успеят напълно да преобърнат живота си.

Според нумерологията годината е особено интересна, защото формира множество огледални дати, които се асоциират с големи събития. Ще се натъкнем и на датата 02.02.2022, която експертите смятат за най-силната от десетилетието, заради множеството двойки.

Шестицата обаче е водещата цифра за годината, а тя отново ни насочва към темата за семейството, защото обратно на популярното негативно схващане за цифрата, тя символизира именно динамиката на дома.

Popular