Най-самовлюбените зодии

Хората, обсебени от собствената си персона, могат да бъдат токсични за останалите. Затова е добре да сме наясно кои са най-големите нарциси в зодиака.

Така наречените нарциси са хора, лишени от емпатия, които често са описвани като самовлюбени и арогантни. Но едновременно с това те са силно ориентирани към успех и са вечно амбицирани да постигат повече. Лошото в характера им идва едва когато някой застане на пътя им – те не биха помислили за другия и биха направили всичко възможно те да са на върха накрая.

Затова и трябва да имаме едно на ум, когато си имаме работа с такива хора. Ще ви кажем и с кои да внимавате – това са зодиите с най-голям потенциал да се превърнат в нарциси.

Телец

Тяхното държание понякога може да наподобява това на дете – искат нещата да станат по техния начин и твърдоглаво следват своето мнение. Ако си срещу тях, заслужаваш да бъдеш презиран.

За Телците е трудно да проявяват емпатия към останалите и това ги прави още по-големи нарциси.

12 неща, които всеки “нарцис” си мисли

Везни

Те са състрадателни и обичащи… стига да не се справяш по-добре от тях. Самочувствието на Везните трябва постоянно да бъде подхранвано и затова предпочитат да се заобикалят с хора, които да превъзхождат. Обичат да съдят останалите и да изтъкват колко по-добри са от другите.

Лъв

Като истински крале Лъвовете искат да са винаги първи, винаги най-добрите. Тяхното самочувствие не вреди на останалите, защото не се опитват да накарат другите да се чувстват зле, но имат постоянната нужда да бъдат обсипвани с хвалби.

Козирог

Ориентирани единствено към върха, те не се спират пред нищо, за да постигат целите си, дори и ако това значи друг да пострада. Техният егоизъм ги кара да гледат на другите като по-нисши.

Едновременно с това Козирозите са студени по природа и това ги предразполага допълнително към нарцисизъм.

Двата типа хора от всяка зодия

Защо не може да те преодолее според зодията?

Hero Slider