Кога зодиите са най-щастливи

Рак и Риби са най-добре, когато са със семейството си, Близнаци, Лъв и Скорпион намират щастието сред приятелите си.

Овен

Родените под знака на Овена са най-щастливи, когато постигат успехи и развиват талантите и способностите си.

Телец

Телецът е най-щастлив, когато постига финансови успехи, но няма да е истински удовлетворен, докато не достигне онзи етап на живота си, когато може да си позволи повече удоволствия и лукс на ежедневна база.

Това са най-трудните за обичане зодии

Близнаци

Сред близките си Близнаците са най-щастливи. Въпреки че хората обичат да ги представят като двулични, представителите на въздушния знак са силно отдадени на приятелите си.

Рак

У дома, със семейството и с може би нещо вкусно за ядене – това са единствените три фактора, нужни за щастието на Рака.

Лъв

Обичат вниманието, затова и най-добре се чувстват сред хора, на парти или някъде другаде, където приятните емоции не липсват.

Дева

Девите обичат да разпускат, затова и малките традиции у дома ги правят щастливи – да си направят маска за лице, да вечерят със семейството или само да си сипят чаша вино с хубав филм е напълно достатъчно за тях.

Стереотипите и истините за зодиите

Везни

Любовчиите на зодиака се чувстват най-щастливи във връзка… или в разгара на летните флиртове.

Скорпион

Въпреки че са смятани за странници, няма нещо, което Скорпионите да искат повече от верни приятелства. Обичат да се забавляват с близките си и търсят някой, който да ги разбере.

Стрелец

Стрелецът е най-щастлив или в сърцето на природата, сред горите и планините, или там, където може да постига успехи и да развива себе си като личност.

Козирог

И за Козирога две са най-щастливите места – или у дома при семейството си, или на работното място, но е задължително и на двете места да се чувства оценен за качествата и усилията си.

Този художник изобрази красотата на зодиите с впечатляващи модели рокли

Водолей

Силен индивидуалист като Водолея се чувства изключително добре насаме, в компанията само на своите мисли, но също така обича да доминира сред другите, затова и всяка възможност да направи това го кара да се чувства удовлетворен.

Риби

Рибите обичат компанията на близките и семейството си и си търсят от нея в големи количества, за да се чувстват щастливи.

Какво кара един мъж да остане в дълга връзка според зодията му

Hero Slider