Какво мнение има всяка зодия сама за себе си

Как различните зодии гледат сами на себе си?

Овен – Смятат се за най-достойните лидери, най-смели, с най-добрите идеи и най-силната воля. Типичният Овен е изконно неспособен да уважава и цени някого до степен да го остави той да води.

Телец – Телците са убедени, че на този свят те са свещените пазители на тайните на “добрия живот”. Съвършени естети, майстори кулинари. Че и любовчии. Самочувствието им е доста високо!

Коя е зодията, която ви разбира най-добре

Близнаци – Възприемат себе си като самотни гении. Близнаците се възхищават на собствения си ум и се смятат за по-интелигентни и прогресивни от всички останали.

Рак – Убедени са, че са незаменими закрилници. Самочувствието на Раците извира от това да има кого да обгрижват. Гледат на себе си като на най-грижовните и далновидни родители, най-преданите синове и дъщери и най-жертвоготовните приятели. В същото време, дълбоко в тях е залегнал комплекс, че никой не цени скъпоценните им грижи достатъчно.

Лъв – Виждат се като въплъщение на благородството. Лъвовете се смятат за “крале”. Властни, но мъдри и най-вече – винаги прави.

Двата типа хора от всяка зодия

Дева – В собствените си очи Девите са умни, коректни и безпогрешни, но недооценени. Вярват, че в този посредствен и покварен свят другите не са дорасли да понесат тяхната истина. Дефанзивни и самотни са (и го знаят).

Везни – Възприемат се като истински ангели. Везните живеят за това да са “мили и добри”, да претеглят всичко внимателно, никога да не реагират крайно, никога да не влизат в открито противоречие. Това, което отстрани изглежда като малодушие и лицемерие, за тях е проява на дипломатичност и рафинираност.

Скорпион – Проницателни и превъзхождащи другите по волята си и духовната си зрялост, така се виждат типичните Скорпиони. Смятат себе си за дълбоки води и намират останалите хора за повърхностни, мекушави и недостатъчно интересни.

Най-завладяващата черта на всяка зодия в секса

Стрелец – Стрелците се гордеят с това, че са креативни, независими и широко скроени. Смятат се за визионери, които могат да виждат много по-надалече от останалите и да мечтаят по-смело.

Козирог – Типичният Козирог е убеден, че е достоен за член на някое елитно тайно общество. Най-силно се асоциира с амбициите си и с това колко здраво работи и колко безотказно преследва целите си.

Водолей – По-умни и по-директни от другите са Водолеите в своите очи. Вярват, че светът има нужда от техните “болезнени уроци”. Възхищават се на качеството си във всякакви ситуации да говорят в прав текст. Харесва им да бъдат бунтари.

Риби – Живеят с убеждението, че са романтични създания от друго измерение и че всякаква злоба и дребнавост им е чужда. Понякога са чисто и просто наивни и безпринципни. В собствените си очи Рибите обаче са “трудни за разбиране” от онези, които не са на тяхното духовно ниво.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Последвайте MissBloom във Фейсбук за интересни материали за зодиите, звездите, модните трендове и още!

Hero SliderPopular