Две зодии винаги са жертвите във връзките си

Леко мекушави, прекалено доверчиви и жадуващи за одобрението на хората около тях – те лесно попадат в клопката на манипулациите и често се оказват в ролята на жертвата във връзките си.

Близнаци

Родените под знака, който запазва наивните черти на детето в себе си, Близнаците лесно попадат под прицела на хищниците в любовта. Във всичко друго мозъкът им е остър като бръснач и осъзнават неща, които другите не могат, но когато става дума за връзките си, те често падат в една и съща клопка многократно и се учат от грешките си много бавно, защото вярват в най-доброто в хората.

Освен това Близнаците правят работата на егоистичните любовници още по-лесна, защото те първо търсят вината в себе си за всичко, което се обърква в живота им и често сами са източникът на нещастието си.

Риби

Управлявани от Нептун, Рибите са родени романтици и обичат да обичат, дори и любовта да ги е опарила многократно. Трудно създават здравословни граници във връзките си и обикновено защитават себе си чак след като са защитили всички други.

Същевременно обаче те са много силни и бързо успяват да се справят с провала в любовта, затова не чакат прекалено дълго, преди да търсят любовта някъде другаде… и обикновено кръгът се завърта отново.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Овена

Везните не понасят да са необвързани, а жените Скорпион се справят най-добре сами

Hero Slider