Зодиите и новолунието в Близнаци на 13 юни

Новолунието в Близнаци на 13 юни тази година маркира важна повратна точка за всички зодии.

Досега през годината основната небесна енергия беше насочена към опустошаване на всичко старо, ненужно и дисфункционално.

Новолунието на 13 юни носи енергията на новото начало. Това важи особено в работен план, тъй като в същия ден Луната съвпада с осем фиксирани звезди, носещи положителна промяна.

Моментът е стимулиращ в интелектуален аспект, благодарение на Близнаци, а ето и точно какво да очаква всяка от 12-те зодии в дните около Новолунието:

ОВЕН
Новолунието бележи началото на един късметлийски месец за Овните. Ще ви върви в работата и ще се радвате на добри контакти с влиятелни хора. Презаредете батериите си и остатъка от годината ше бъде по-ползотворен.

Горещи секс съвпадения за всяка зодия

ТЕЛЕЦ
Вашата планета-управител, Венера, е в четвърти дом, управляван от Рак. Затова през следващия един месец може да приявявате много Рачешки черти и да ви се стои повече у дома. Ще изпитвате потребност от уют и може да започнете някакво освежаване, преподреждане или лек ремонт вкъщи.

БЛИЗНАЦИ
За вас времето около Новолунието е време на проясняване. През първата половина на 2018-а имахте чувството, че животът ви е едно препъване в тъмното. Сега е моментът да погледнете с нова яснота на трудните ситуации и да им обърнете гръб. Ще получите нови възможности да приложите талантите си.

Това са зодиите, които са най-трудни за връзка

РАК
Новолунието ви подканва към вътрешна трансформация. Старите връзки, психологически зависимости и модели на мислене, с които се самоограничавате, трябва да си отидат. Луната хвърля светлина върху тъмната ви страна, тази, която ви кара да се вкопчвате дори в неща, които ви вредят. Изправете се срещу себе си и победете тази деструктивна тенденция.

ЛЪВ
Блестите ярко и се отдавате на забавления. Новолунието ще бъде хубав период за Лъвовете, подсилвайки царственото им и привлекателно излъчване. Насладете се.

ДЕВА
Луната попада във вашия десети дом и дава мощен тласък на кариерата ви, която досега беше в застой от началото на годината. Изпълнени сте с енергия и амбицията ви се събужда, ще получите и нови професионални възможности. Бъдете фокусирани и успехът ви е гарантиран.

Hero Slidertips