Зодиите и брака: кой иска сватба и кой не

Лъв

Лъвът е ентусиазиран, когато е влюбен и е склонен да се обяснява в любов и да демонстрира емоциите си. Обикновено той планира бъдещето си, като в това дори включва подробности около церемонията. За да продължи с мечтите обаче, трябва да е сигурен във връзката си. Не могат да понесат натиска, скъперничество и контрола от страна на партньора. Обича семейството си, щедър е и се посвещава на близките си. Той иска всичко да е в реда на нещата и да се напасне с половинката си. Затова партньорът трябва да го разбере и да не го ограничава. Лъвовете обичат дома им да е красив и да има всякакви удобства. Предложението за брак би го направил по зрелищен начин, със зашеметяващ пръстен и дори биха подготвили еротична и страстна нощ за половинката си.
Идеални партньори – Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолей

Дева

Мъжът Дева трудно би се решил на сватба. Той ще наблегне на всеки детайл, тъй като вярва, че това е една много сериозна стъпка. Обмисля решенията си и ако партньорката спечели доверието му, може да живее в Рая. Той иска някой да се грижи за него, да чувства сигурност и стабилност, да усеща разбиране, за да постига всичките си цели и мечти. Не обича бурния живот. Перфекционист е, обсебен е от реда и чистотата. Страхува се, че няма да срещне идеални партньор, но още повече се страхува да не бъде предаден. Решението за брак го взима заедно с половинката си. Затова не очаквайте тържественост, романтика и сантименталност в този жест.
Идеални партньори – Телец, Рак, Скорпион, Риби и Козирог

Везни

Везните не обичат самотата. Те имат нужда от общуване и топлина. Несигурни и нерешителни са. Не се страхуват от брака, но им трябва насърчение. Те се притесняват от загубата на любимия, дори връзката им да не е задоволителна. Много често се случва да се женят набързо, но и толкова бързо се развеждат. Мъжът Везни привлича иновативни, енергични и съблазнителни жени. Той обича справедливостта и хармонията, не се стреми да доминира в една връзка. Представителите на тази зодия биха предложили брак по много романтичен и запомнящ се начин – с вечеря на свещи, нежна музика… Той няма да пропусне да ви се закълне във вярност и преданост тази нощ.
Идеални партньори – Овен, Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей

Скорпион

Скорпионът ще ви подложи на много тестове докато вземе решение за сключване на брак. Накрая вече толкова ще сте изморени от чакане, че въобще няма да ви е до това. Когато обаче мъжът скорпионът се влюби, той е способен на всичко. Той обаче ще поиска гаранции, че нищо няма да се промени след женитбата. Вярността и лоялността са много важни за него. Скорпионът усеща нуждите на партньора си. Мъжете от тази зодия са много чаровни и привличат като магнит околните. Те избират половинките си на базата на строги критерии. Ревниви са и понякога са груби. Обичат удобството. Ще се оженят след сериозен размисъл. Често биха направили предложение след една гореща нощ с партньора, той ще извади пръстен и без много да говори, ще ви поиска ръката.
Идеални партньори – Телец, Рак, Дева, Козирог и Риби

Вижте още зодии на страница iii