Жените от тези зодии са пристрастени към флиртовете

Жените от тези четири зодии в най-голяма степен се нуждаят от мъжко внимание и ласкателства. По тази причина често се впускат във флиртове, понякога и когато са обвързани, заради което нямат особено добра репутация.

Овен
Жената Овен е роден състезател, харесва й да впечатлява и да доминира. Във всяка друга жена тя вижда конкуренция и не може да удържи импулса да „спечели надпреварата” за мъжко внимание. Дори да е обвързана, в момента, в който половинката й не е наоколо, започва да кокетничи. Не влага емоции в това, така че с по-широко скроен мъж е възможно да си запазят връзката, въпреки леките залитания. Нейното оръжие във флирта е физическата красота. Знае перфектно кои са най-добрите й черти, как да ги подчертае и как да ги използва, когато наоколо има атрактивни мъже.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Близнаци
Флиртува, защото е пристрастена към разнообразието. Ако не я стимулират нови и нови неща, жената Близнаци става апатична и раздразнителна и се чувства непълноценна. Умна и чаровна е, а във флирта разчита на остроумието си и на изключително завладяващия си поглед. Типично за нея е и това, че може да превключва много бързо и в рамките на една вечер да флиртува с дузина мъже. Колко повече, толкова повече!

Кои са най-мразените зодии?

Скорпион
Не толкова пристрастени към флиртовете, колкото към страстта, Скорпионите обикновено са верни. Но само при условие, че връзката им е основана на силни емоции и на достатъчно добър секс. Ако не им достига страст и дори малко драма, ще си ги потърсят другаде, защото една типична жена Скорпион има нужда да гори в отношенията си с мъжете, а не просто да има спътник в живота. За разлика от жената Близнаци, тя ще започне флирт само с един, но невинната закачка ще прерасне в опасно силна страст. Оръжието на жената Скорпион е нейната емоционалност, а също и силната й сексуална природа. Те привличат мъжете толкова силно, че на практика не е нужно тя да полага каквото и да било екстра усилие.

Риби
Нейната романтичност граничи с глупост, към което трябва да прибавим и голяма доза женска суетност. Жената Риби си умира да се изживява като героиня от филм и е доста здраво оплетена във фантазиите си за себе си като незабравима изкусителка и за мъжете, които биха дали мило и драго, само за да я носят на ръце. За да удовлетворява тези свои фантазии, тя флиртува постоянно и доста безогледно. Няма правила, които не би погазила, защото за всяка своя авантюра упорито си внушава, че е голяма любов. Нейното оръжие във флирта е същата тази наивност, защото с нея провокира закрилническата страна у мъжа.

4 зодии, които обичат лошите момчета

Hero SliderPopular