Започна годината на маймуната

Годината на Маймуната официално започва от днес!

Това животно се радва на голяма почит в Китай, тъй като се смята за интелигентно, духовито и находчиво същество. Ето защо хората, родени под знака й успяват да се справят много лесно с проблемите и трудностите си, като същевременно демонстрира независимост. Ще имате възможност с лекота и финес да се измъкнете от стресови ситуации. Бъдете готови за неочаквани обрати и вълнуващи преживявания. Не са изключени и големи разочарования. Въобще, тази година всичко, което постигнете, ще изисква доста усилия. Очаквайте промени както в личен, така и в професионален план. Същото важи и за политически промени в глобален план.

Маймуната е изключително любопитно и общително същество. Затова не се изненадвайте ако през следващата година сте по-комуникативни, забавни и остроумни отвсякога. Експертите обаче съветват да внимавате за измами, тъй като сега сте отворени към всички, а това може и да ви навреди. Те съветват през следващите месеци да не се тревожите за нищо, да се отпуснете и да оставите нещата да се развиват от самосебе си.

Макар маймуната да е много непостоянна, тя е силно привързана към дома и семейството. Ето защо 2016-та ще е много благоприятна да създадете семейство с любимия човек. Очаква се годината да бъде период на промени в живота.

Ако имате собствен бизнес, сега е моментът, в който той ще процъфти, тъй като всякакви рискове, които поемете, ще бъдат преодолими. Ключовият момент е да бъдете различни и нестандартни. Само тогава успехът ви е гарантиран. Ще бъдат възнаградени всички ония, които вярват в себе си, а не в успеха на колектива.

Огнената Червена Маймуна ще властва до 27 януари 2017 година, но какво да очакват всички зодии от китайския календар през следващите месец?

Продължава на стр. ii