Всяка зодия трябва да направи това преди края на лятото

Как да се възползвате от най-добрите възможности в края на лято 2018? Научете от своя хороскоп:

Овен – Здравето да бъде приоритет
Слънцето в Дева озарява вашия шести дом, който отговаря за здравето. Направете си фитнес план, посветете се на по-здравословен режим на хранене и организирайте ежедневните си приоритети така, че да се грижите максимално добре за формата си.

Телец – Забавлявайте се
Отдайте се на релакс с приятна компания. Слънцето в Дева озарява вашия пети дом на флиртовете и забавленията, така че краят на лятото е благоприятен да разпуснете качествено и да съберете спомени.

Близнаци – Дом и семейство
Вашият четвърти дом е активиран в края на лятото, поставяйки фокус върху близките семейни отношения и уюта в дома. Посветете време на роднините си и помислете дали да не направите основно почистване или козметичен ремонт вкъщи.

Рак – Изразете себе си
Периодът е благоприятен за комуникацията. Всичко, което ви помага да изразите себе си е улеснено благодарение на Слънцето във вашия трети дом. Общувайте, пишете, рисувайте.

Лео – Материални придобивки
Активиран е вашият втори дом, който отговаря за нещата, които ценим, включително материални. Ще ви се отрази добре да се обградите с красиви неща и луксозни вещи.

Дева – Външният вид
Ще бъдете по-суетни и всяка една промяна във външния вид може да бъде успешна и да подобри значително самочувствието ви. Погрижете се за себе си, отделяйте време да спортувате и да си направите подхранваща маска.

Везни – Медитирайте
Слънцето в 12-ти дом събужда интуицията ви и духовността ви. Ще ви се отрази благотворно да останете насаме със себе си и да сверите вътрешния си часовник. Какви са най-дълбоките ви духовни потребности? Сега е добър период да постигнете по-голяма яснота.

Скорпион – Социален живот
Ще бъдете максимално успешни, ако действате в група. Фокусирайте се върху екипната работа. Приятелският ви кръг ще бъде източник на успех и удовлетворение, благодарения на Слънцето в 11-ти дом.

Стрелец – Кариера
Десети дом е свързан с кариерата и социалния статус, като тези две неща ще бъдат приорите за вас в края на август и началото на септември. Покажете най-доброто от себе си в работата – няма да ви липсват енергия и увереност. Имате шанс да се откроите и да се изкачите нагоре.

Козирог – Пътувания и приключения
Отдайте се на нещата, които ви откъсват от ежедневно-битовото. Разширете хоризонтите си. Девети дом отговаря за дългите пътувания и философията ни за живота, това ще бъде и вашият фокус в края на лятото. Ако не планирате да пътувате, четете!

Водолей – Еротика
Слънцето във вашия осми дом събужда сексуалния ви апетит. Моментът е подходящ да се отдадете на чувствени удоволствия. Ако сте обвързани, сексът с партньора ви може да ви изведе на ново ниво на близост и да изиграе трансформираща роля за отношенията ви и за вас самите.

Риби – Приятелства и партньорства
Повече отвсякога сте настроени за хармония, баланс, пълноценни взаимоотношения. Включително и в любовта. Периодът е благоприятен за заздравяване на отношенията с близките приятели, както и за повишаване на близостта с интимната ви половинка. Сега можете да предприемете и нова крачка напред в любовта – да заживеете заедно, а защо не и да предложите брак.

Още от MissBloom за зодиите:

За какво тъгуват мъжете от всяка зодия след раздялата

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

Фетишът на Скорпиона е болката, а Риби са проститутките на зодиака

За какво лъжат зодиите?

Зодиите, които са винаги жадни за внимание

 

Hero Slider