Астро еротика: Какъв е той в секса

Дойде време да запретнем ръкави и да направим подробен еротичен профил на мъжете от всички 12 зодии. Човек трябва да е подготвен!

Овен

Овенът иска да се наслаждава на секса. Ловец е, обича да преследва, да бъде интересен, да експериментира.

Търси истинско удоволствие и иска партньорът му да го задоволява напълно. Винаги е готов за нови предизвикателства. Обича любовната игра и дълбоко в себе си иска да е свързен духовно с половинката си, но доста го възбуждат мръсни думи и повече докосване. Ако ги получи, ще иска да прави секс цяла нощ, страстно и диво. Търси нови изживявания и разнообразие. Харесва му да е във водещата роля. Привлича го забранената любов и сексът на всевъзможни места. Много от представителите на зодията харесват садо-мазо игри. Истински жребец, динамичен любовник. Много обича жената да е отгоре. Склонен е обаче на секс за една нощ, ако е отегчен от секса с партньора. Въпреки че сексът за него е повече от физически акт – трябва да бъде и емоционален. Ревнив е. Не го подценявай, докато флиртуваш с него.
Любима поза: отдолу
Любима фраза след секс: да се върнем на темата, да го направим отново, и отново, и отново…

Телец

Телецът се радва на интересен сексуален живот. Може да прави секс цяла нощ, стига да има чувствена партньорка. Способен е да създаде подходящата атмосфера и да ви потопи в света на фантазиите. Харесва предиграта и иска ентусиазиран и тръпнещ партньор. Обича да изпитва удоволствие от секса и не крие апетита си. Селективен е, има вкус. Предпочита буйния секс и му се наслаждава докрай. Чувствен и сладострастен е, търпелив и упорит е в спечелването на партньора. Вратът е чувствителна точка, ако го галиш с дъха си и леко го захапеш, ще го подлудиш. Би се насладил на чувствен масаж в комбинация с питие в приятна обстановка и секс след добро похапване. Може да целува и да гали с часове. Ще ти шепне нежно, докато те докосва. Всъщност най-добре го описва познатата фраза – прави любов, не секс. Не е много оригинален, но е издръжлив. Не обича садо-мазохизъм. Знае как да задоволи половинката си и го прави много чувствено. Допада му миризмата на секс. Изисква доверие и ако сметне, че нещо е скрито от него, ще си тръгне.
Любима поза: лъжички
Любима фраза след секс: а сега, какво ще ядем?

Близнаци

Сексът стимулира ума и тялото, казва Близнакът. Той иска партньор, който ще го задоволява и ще експериментира заедно с него. Сексът започва в ума и продължава в тялото. За него сексът е източник на живот и енергия. Непрекъснато търси перфектната половинка и идеалното сексуално изживяване. Иска нещо специално. Експериментира като комбинира логиката с чара си. Знае как да създаде точните условия, които ще му донесат креватни изпълнения, знае как да очарова и съблазнява. Използва различни техники, за да е перфектният любовник. Не се обвързва емоционално и може да има три или четири авантюри едновременно. Говори преди и по време на секса. Обича предиграта и играчките, не се притеснява да експериментира и като казваме, че не се притеснява, да споменем и това, че би опитал групов секс, а някои представители на зодията – дори и секс със същия пол. Харесват му виртуалните еротични изживявания като телефонен или интернет секс. Обича да го прави на светло. Обича масажа, а и знае как да си използва ръцете. Флиртува безсрамно, а настроението му се сменя често. Понякога преследва любовта, но друг път е безразличен. Във всеки случай всичко зависи от настроението му. Чете книги и обича да прилага наученото. Прави го навсякъде. Трябва да го предизвикваш и държиш в напрежение, за да се наслаждавате на страхотен секс.
Любима поза: хм, всички?
Любима фраза след секс: приятелката ми може да се прибере всеки момент…

Рак

Ракът е много емоционален и ако намериш правилното копче за включване, ще изживееш много емоции с него. Сексът за него е емоционално, вълнуващо изживяване. Усеща желанията на партньора си и обича да ги изпълнява. Харесва докосването, несекващи прегръдки и целувки, нежни думи по време и след секс. Интересува го качеството, а не количеството. В ума му обаче винаги витае мисълта за раздялата като загуба. Не харесва вулгарността и цени комплиментите и разбирането. Обича секса нощем, по тъмно, в леглото или на плажа, близо до вода. Иска да се чувства комфортно. Знае как да задоволи партньора си, а фантазиите му са безкрайни. Използва секс стимуланти. Изживява истински романс, чувствителен е, но и лесно раним от грешен избор на партньор. Никога не прави нищо насила, ако не е готов.
Любима поза: отгоре, задължително на изгасена лампа
Любима фраза след секс: когато се оженим? Или да те запозная с майка ми?

Виж още зодии на страница ii